Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΑΘ: Ημερίδα για το νερό στις 20/3

Το νερό, από τις πηγές μέχρι τους σωλήνες και τα υδρόμετρα της ΕΥΑΘ, θα αποτελέσει το θέμα εκδήλωσης που διοργανώνει η ΕΥΑΘ την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009.

ΕΥΑΘ: Ημερίδα για το νερό στις 20/3
Το νερό, από τις πηγές μέχρι τους σωλήνες και τα υδρόμετρα της ΕΥΑΘ, θα αποτελέσει το θέμα εκδήλωσης που διοργανώνει η ΕΥΑΘ από κοινού με τα 4ο και 5ο Γενικά Λύκεια Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009 (10 π.μ.) στο Μουσείο Ύδρευσης της πόλης (26ης Οκτωβρίου 49, δίπλα στο ΦΙΞ), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού (22 Μαρτίου).

Στην εκδήλωση, στην οποία θα συμμετάσχουν περί τα 150 παιδιά, έχουν προσκληθεί και μαθητές από τα 16ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, 19ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, 2ο ΓΕΛ Θερμαϊκού, 6ο ΓΕΛ Καλαμαριάς και 30ό ΓΕΛ Θεσσαλονίκης.

Οι μαθητές, στο πλαίσιο των προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που παρακολουθούν, θα παρουσιάσουν εργασίες τους για τη λειψυδρία, την εξοικονόμηση νερού, το βιολογικό καθαρισμό, ενώ θα σκιαγραφήσουν και το προφίλ της ΕΥΑΘ, όπως την «είδαν» μες στη σχολική αίθουσα. Ειδική επιστήμονας από την ΕΥΑΘ Α.Ε. θα μιλήσει στα παιδιά για την ποιότητα του νερού που φτάνει στις βρύσες μας και θα προβληθεί βίντεο που ετοίμασαν οι ίδιοι οι μαθητές με θέμα το νερό.

Η ΕΥΑΘ, σε μια προσπάθεια να συνδράμει τα σχολικά περιβαλλοντικά προγράμματα, θα προσφέρει στα συμμετέχοντα σχολεία 15 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ηλεκτρονικό και έντυπο πληροφοριακό υλικό, καθώς και αναμνηστικά δώρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v