
Πριν από λίγες ημέρες ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε η ακριβότερη μετεγγραφή όλων των εποχών για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και το βράδυ της Δευτέρας έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ. Αυτό της προσέλευσης θεατών για την παρουσίαση ενός μετεγγραφικού αποκτήματος, καθώς 80.454 φίλοι της Ρεάλ έσπευσαν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για να αποθεώσουν το πιο… λαμπερό διαμάντι στην «κορώνα της βασίλισσας».
Ο παροξυσμός των Μαδριλένων ξεπέρασε ακόμα και αυτόν των 80 χιλιάδων Ναπολιτάνων που αποθέωσαν τον Μαραντόνα στο «Σάο Πάολο» το καλοκαίρι του 1984.
Μόλις ο Πορτογάλος εμφανίστηκε με τη λευκή φανέλα με το Νούμερο 9, οι οπαδοί της Ρεάλ σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του. Εκείνος τους «αποζημίωσε», κάνοντας διάφορα κόλπα με τη μπάλα.
«Απόψε πραγματοποιώ το παιδικό μου όνειρο που ήταν να παίξω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαι ευτυχισμένος. Ζήτω η Ρεάλ Μαδρίτης», δήλωσε ο Ρονάλντο ενώ ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, ανέφερε : «Η παρουσία σας απόψε εδώ δεν έχει προηγούμενο. Εσείς είστε οι πραγματικοί πρωταγωνιστές της ομάδας μας και σας ευχαριστούμε».