
Σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA από τις κηλίδες αίματος που βρέθηκαν λίγα μέτρα από τον τόπο της συμπλοκής του 35χρονου βιολόγου με αστυνομικούς στη Δάφνη.
Το αίμα, εικάζεται ότι ανήκει στο δεύτερο συνεργό του 35χρονου, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει.
Ωστόσο, όλες οι έρευνες που έχουν γίνει, μέχρι στιγμής, δεν έχουν προσδώσει κάποιο σημαντικό στοιχείο που θα επιτρέψει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία να προβεί σε συλλήψεις ατόμων που έχουν σχέση με τρομοκρατικές οργανώσεις.
Παράλληλα, όπως έχει γίνει γνωστό από την αστυνομία, στα προσωπικά του αντικείμενα, εκτός των άλλων, βρέθηκε και ένα σχεδιάγραμμα, με ιδιόχειρες σημειώσεις που αποκρυπτογραφήθηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Το σχεδιάγραμμα περιλαμβάνει όλες τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας στην Αθήνα, με σημειώσεις που αφορούν την ακτίνα που καλύπτουν αυτές, καθώς και τα σημεία τα οποία δεν μπορούν να καταγράψουν.
Όπως λένε οι αξιωματικοί, το σκαρίφημα αυτό αποτελεί μια ακόμα απόδειξη της μεθοδικότητας του 35χρονου βιολόγου, καθώς και των προφυλάξεων που ελάμβανε. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ήταν σημαντικό μέλος μιας από τις τρομοκρατικές οργανώσεις που δρουν τα τελευταία χρόνια, και γίνεται προσπάθεια για την ανεύρεση γιάφκας. Ερευνώνται δε και κάποια κλειδιά που βρέθηκαν στο σπίτι του 35χρονου και δεν ταιριάζουν σε κανέναν από τους χώρους τους οποίους χρησιμοποιούσε. Ταυτόχρονα, έχουν τεθεί υπό επιτήρηση άτομα του στενού περιβάλλοντός του στην Αθήνα και στην επαρχία.