Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ένταση και επεισόδια στη Ζοφριά

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν τη νύχτα στη Ζοφριά, στα Άνω Λιόσια, ανάμεσα σε ομογενείς από τη Ρωσία που κινήθηκαν εναντίον ενός καταυλισμού Ρομά, στην περιοχή, με αφορμή ένα τροχαίο με δύο τραυματίες δικυκλιστές. Τα επεισόδια, που ξεκίνησαν από νωρίς το απόγευμα, σταμάτησαν μετά από την επέμβαση της αστυνομίας. Η ένταση ξεκίνησε, όταν το απόγευμα, ένας αθίγγανος έπεσε με το αυτοκίνητο του πάνω

  • Ant1
Ένταση και επεισόδια στη Ζοφριά

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν τη νύχτα στη Ζοφριά, στα Άνω Λιόσια, ανάμεσα σε ομογενείς από τη Ρωσία που κινήθηκαν εναντίον ενός καταυλισμού Ρομά, στην περιοχή, με αφορμή ένα τροχαίο με δύο τραυματίες δικυκλιστές. Τα επεισόδια, που ξεκίνησαν από νωρίς το απόγευμα, σταμάτησαν μετά από την επέμβαση της αστυνομίας.

Η ένταση ξεκίνησε, όταν το απόγευμα, ένας αθίγγανος έπεσε με το αυτοκίνητο του πάνω σε ένα μηχανάκι, με δύο νεαρούς. Οι δύο νεαροί τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο ενώ ο αθίγγανος οδηγός του ΙΧ προσπάθησε να ξεφύγει, αφού ήδη τον καταδίωκαν αστυνομικοί για ληστεία.

Οι κάτοικοι της περιοχής όπου έγινε το τροχαίο ξεσηκώθηκαν, ανάβοντας φωτιές σε κάδους, ενώ επιτέθηκαν και σε έναν διερχόμενο αθίγγανο, και έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο του. Για να ηρεμήσουν τα πνεύματα χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας και η χρήση δακρυγόνων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v