Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεισφορά της Lavipharm στο Χαμόγελο του Παιδιού

Η Lavipharm προσέφερε στο Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δερμοκαλλυντικά προϊόντα Castalia Laboratoires Dermatologiques και αντιφθειρικό σπρέι Laviten NYDA, συνεισφέροντας έτσι στις καθημερινές ανάγκες.

Συνεισφορά της Lavipharm στο Χαμόγελο του Παιδιού
Η Lavipharm προσέφερε στο Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δερμοκαλλυντικά προϊόντα Castalia Laboratoires Dermatologiques και αντιφθειρικό σπρέι Laviten NYDA, συνεισφέροντας έτσι ενεργά στις καθημερινές ανάγκες παιδιών και εφήβων που φιλοξενούνται στις στέγες του Συλλόγου ανά την Ελλάδα.

Με ιδιαίτερη ευαισθησία για τα παιδιά, και στηρίζοντας εδώ και πολλά χρόνια τiς προσπάθειες του συγκεκριμένου Συλλόγου, η Lavipharm για μία ακόμα φορά απάντησε θετικά στην έκκληση για αρωγή σε είδη που έχουν ανάγκη οι στέγες φιλοξενίας του «Χαμόγελου» καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Έτσι, στις 13 στέγες που έχει δημιουργήσει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα, και στις οποίες φιλοξενούνται παιδιά και έφηβοι, η Lavipharm προσέφερε προϊόντα Castalia της σειράς Sensial, ειδικά για την ενυδάτωση των νεανικών επιδερμίδων, καθώς και προϊόντα Castalia της σειράς Dermopur για τις λιπαρές και με τάση ακμή επιδερμίδες. Επίσης, προσέφερε αντηλιακά προϊόντα Helioderm της Castalia για την προστασία των παιδιών και εφήβων από τον ήλιο σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Τα δερμοκαλλυντικά προϊόντα Castalia της Lavipharm έχουν αναπτυχθεί στα ερευνητικά εργαστήρια της εταιρείας και στηρίζονται σε κλινικές μελέτες, ακολουθώντας πάντα τα διεθνή πρότυπα ποιότητας. Με φιλοσοφία «Healthy is Beautiful», η Castalia στοχεύει να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, τις τάσεις και τις απαιτήσεις της αγοράς, στηριγμένη στις πιο πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v