Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προφυλακίστηκαν Αργυρού και Τσάκαλος

Προφυλακίστηκαν ο 22χρονος Παναγιώτης Αργυρού και ο 24χρονος Γεράσιμος Τσάκαλος που συνελήφθησαν τη Δευτέρα για την αποστολή παγιδευμένων φακέλων. Στους δυο νεαρούς αποδίδονται τέσσερα παγιδευμένα πακέτα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο που συντάχθηκε σε βάρος τους. Τα δυο είναι αυτά που εστάλησαν στην πρεσβεία του Μεξικού και στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, ενώ τα άλλα δύο βρέθηκαν κατά τη σύλληψή

  • Ant1
Προφυλακίστηκαν Αργυρού και Τσάκαλος

Προφυλακίστηκαν ο 22χρονος Παναγιώτης Αργυρού και ο 24χρονος Γεράσιμος Τσάκαλος που συνελήφθησαν τη Δευτέρα για την αποστολή παγιδευμένων φακέλων.

Στους δυο νεαρούς αποδίδονται τέσσερα παγιδευμένα πακέτα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο που συντάχθηκε σε βάρος τους. Τα δυο είναι αυτά που εστάλησαν στην πρεσβεία του Μεξικού και στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, ενώ τα άλλα δύο βρέθηκαν κατά τη σύλληψή τους πάνω τους και είχαν παραλήπτες το πρώτο, το Νικολά Σαρκοζί και το δεύτερο, την πρεσβεία του Βελγίου στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με την κατηγορία σε βάρος τους, το δέμα προς την πρεσβεία του Μεξικού, είχε πάνω την ένδειξη εύθραυστο και περιείχε ένα κουτί εντός του οποίου υπήρχε ο εκρηκτικός μηχανισμός. Έφερε άγνωστο, μέχρι στιγμής, αποστολέα και εστάλη από τον Παναγιώτη Αργυρού, ο οποίος, σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο, εισήλθε μόνος του για να παραδώσει το δέμα στην εταιρία ταχυμεταφορών.

Το δεύτερο δέμα που εστάλη στη Χάγη, ήταν φάκελος, ο οποίος περιείχε βιβλίο που έφερε τις ενδείξεις «Κώδιξ νομικού βήματος» «Εκδοσις Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Β.Χ. Βασιλάκης» και περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό σε εσοχή που είχαν δημιουργήσει, καθώς είχαν τεμαχίσει τις εσωτερικές σελίδες του βιβλίου, σε σχήμα παραλληλόγραμμο. Αποστολέας του φακέλου φαινόταν το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και παραλήπτη τη διεύθυνση του Δικαστηρίου στη Χάγη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο