Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Bernanke: Δεν έχει επιτευχθεί η πλήρης ανάκαμψη

Η αμερικανική οικονομία δεν έχει ανακάμψει πλήρως από την βαθιά ύφεση που προκάλεσε η χρηματοπιστωτική κρίση, ανέφερε μεταξύ άλλων σε ομιλία του ο πρόεδρος της Fed, Β. Bernanke. Ο πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ τόνισε ότι «η αμερικανική οικονομία δεν βρίσκεται στα επίπεδα που προσδοκούσαμε». Παράλληλα, σημείωσε ότι τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εγχώρια οικονομία αφορούν τόσ

  • Ant1
Bernanke: Δεν έχει επιτευχθεί η πλήρης ανάκαμψη

Η αμερικανική οικονομία δεν έχει ανακάμψει πλήρως από την βαθιά ύφεση που προκάλεσε η χρηματοπιστωτική κρίση, ανέφερε μεταξύ άλλων σε ομιλία του ο πρόεδρος της Fed, Β. Bernanke.

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ τόνισε ότι «η αμερικανική οικονομία δεν βρίσκεται στα επίπεδα που προσδοκούσαμε».

Παράλληλα, σημείωσε ότι τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εγχώρια οικονομία αφορούν τόσο την αγορά εργασίας όσο και την στεγαστική αγορά.

Υπενθυμίζεται πως μόλις προ δύο ημερών η Fed γνωστοποίησε την πρόθεσή της να ολοκληρώσει ομαλά το πρόγραμμα επαναγοράς ομολόγων της τάξεως των 600 δις. δολαρίων στα τέλη Ιουνίου 2011.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο