Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Θάλασσα» εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας

Μόλις δύο οικοδομικά τετράγωνα από το σημείο όπου έπεσε νεκρός για μία κάμερα ο Μανώλης Καντάρης, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι δέχθηκε άγρια επίθεση μέσα στο διαμέρισμά του. Λίγο μετά τις 10:00, ένα άτομο που κρατούσε μαχαίρι εισέβαλε στο διαμέρισμα των δύο ηλικιωμένων στη συμβολή των οδών Πιπίνου και Τρίτης Σεπτεμβρίου, τους επιτέθηκε και τους κατάφερε πολλαπλά τραύματα.

  • Ant1
«Θάλασσα» εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας

Μόλις δύο οικοδομικά τετράγωνα από το σημείο όπου έπεσε νεκρός για μία κάμερα ο Μανώλης Καντάρης, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι δέχθηκε άγρια επίθεση μέσα στο διαμέρισμά του.

Λίγο μετά τις 10:00, ένα άτομο που κρατούσε μαχαίρι εισέβαλε στο διαμέρισμα των δύο ηλικιωμένων στη συμβολή των οδών Πιπίνου και Τρίτης Σεπτεμβρίου, τους επιτέθηκε και τους κατάφερε πολλαπλά τραύματα.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα σύρθηκε αιμόφυρτη μέχρι το πεζοδρόμιο, καλώντας σε βοήθεια, περαστικοί την εντόπισαν και κάλεσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο ανέβηκαν στο διαμέρισμα, όπου βρήκαν τον άντρα με τραύμα από μαχαίρι στο κεφάλι.

Οι δύο ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας εμφανίζουν ως κίνητρο της επίθεσης τη ληστεία. Ήδη η αστυνομία έχει ξεκινήσει επιχείρηση-σκούπα στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο