Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Νέα υπηρεσία ”Mundial”

Tη διάθεση της νέας υπηρεσίας ”Mundial”, μέσω της οποίας το σύνολο της συνδρομητικής βάσης της εταιρίας θα μπορεί να παρακολουθεί μέσω κινητού τηλεφώνου το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, ανακοίνωσε η Cosmote.

Cosmote: Νέα υπηρεσία ”Mundial”
Η Cosmote, ξεκινά τη διάθεση της νέας υπηρεσίας ”Mundial”, μέσω της οποίας το σύνολο της συνδρομητικής βάσης της εταιρίας θα μπορεί να ”παρακολουθεί” μέσω κινητού τηλεφώνου το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που διεξάγεται σε Κορέα και Ιαπωνία από 31 Μαΐου μέχρι 30 Ιουνίου.

Μέσω της νέας υπηρεσίας MyCosmos, τόσο οι συνδρομητές βάσει συμβολαίου όσο και οι πελάτες καρτοκινητής της Cosmote έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ για τις εξελίξεις στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση του κόσμου.

Συγκεκριμένα οι πληροφορίες που θα μπορούν να λαμβάνουν αφορούν τις εξής κατηγορίες:

* Eξέλιξη αγώνων (τα σημαντικότερα γεγονότα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα – γκολ, χαμένο πέναλτι, αποβολή – σε πραγματικό χρόνο)

* Ειδήσεις (γενικές ειδήσεις για τη διοργάνωση, νέα των ομάδων και σχόλια από τους πρωταγωνιστές)



* Αποτελέσματα (όλα τα αποτελέσματα των αγώνων μέχρι τη δεδομένη στιγμή και τα τέρματα που πέτυχε η κάθε ομάδα)\



* Βαθμολογία (τρέχουσα βαθμολογία όλων των ομίλων, αριθμός τερμάτων που πέτυχε ή δέχθηκε η κάθε ομάδα)

* Πρόγραμμα αγώνων (ημερομηνίες και τόπος διεξαγωγής αγώνων, τηλεοπτικό κανάλι μετάδοσης, αν πρόκειται για ζωντανή ή μαγνητοσκοπημένη μετάδοση)



* Προφίλ ομάδων (παίκτες, προηγούμενες συμμετοχές και παλαιότερες επιτυχίες)



* Quiz με ερωτήσεις γνώσεων σχετικές με το Μουντιάλ

Η πρόσβαση στην υπηρεσία ”Mundial” είναι δυνατή μέσω 3 διαφορετικών τρόπων: μέσω γραπτών μηνυμάτων SMS, μέσω του μενού MyCosmos της κάρτας SIM και με πλοήγηση μέσω WAP.

Τονίζεται ότι οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα on-line ενημέρωσης για τα σημαντικότερα γεγονότα (π.χ. γκολ, πέναλτι ή σημαντικά νέα) μέσω μηνυμάτων-alerts, στα οποία θα μπορούν να εγγραφούν τόσο από το κινητό τους τηλέφωνο όσο και μέσα από την ιστοσελίδα της Cosmote.

Η υπηρεσία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Eurocom Expertise και το Sportnews.gr και αναμένεται να ενθουσιάσει το φίλαθλο κοινό, αφού η παρακολούθηση των αγώνων είναι δύσκολη λόγω της διαφοράς ώρας με την Ιαπωνία και την Κορέα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v