Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Minerva: Παρουσίαση της νέας συλλογής στην 70η ΔΕΘ

Τη νέα της συλλογή για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί προέβαλε η εταιρία Αφοι Ι. & Β. Λαδένης Α.Ε. ’Minerva’ κατά τη διάρκεια της 70ης Διεθνούς Εκθέσης Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή της στο περίπτερο Fashion Forward. Στόχος της εταιρίας να επικοινωνήσει το νέο σύγχρονο ύφος των προϊόντων της και να κερδίσει την προτίμηση των νεαρών καταναλωτών.

Minerva: Παρουσίαση της νέας συλλογής στην 70η ΔΕΘ
Τη νέα της συλλογή για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί προέβαλε η εταιρία Αφοι Ι. & Β. Λαδένης Α.Ε. ’Minerva’ κατά τη διάρκεια της 70ης Διεθνούς Εκθέσης Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή της στο περίπτερο Fashion Forward. Στόχος της εταιρίας είναι να επικοινωνήσει το νέο σύγχρονο ύφος των προϊόντων της και να κερδίσει την προτίμηση των νεαρών καταναλωτών.

Η Minerva έλαβε μέρος στην εορταστική πασαρέλα του Fashion Forward, όπου πρωτοπόροι έλληνες σχεδιαστές και εμπορικοί οίκοι που εκπροσωπούν επώνυμες φίρμες ένδυσης και αξεσουάρ παρουσίασαν τα νέα τους προϊόντα.

Παράλληλα, η εταιρία παρουσίασε επιλεγμένες συλλογές της σε δύο ατομικά fashion shows στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2005, με τη συμμετοχή μοντέλων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τα οποία παρακολούθησαν πάνω από 1.000 επισκέπτες, μεταξύ των οποίων και ξένοι αγοραστές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v