Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκπτώσεις έως 50% από την ANEK για νέους φοιτητές

Από 28 Αυγούστου έως 16 Νοεμβρίου 2014 η ΑΝΕΚ LINES προσφέρει στους νέους φοιτητές και στις οικογένειές τους ειδικές εκπτώσεις για τις πρώτες μετακινήσεις τους προς και από τον τόπο σπουδών τους.

Εκπτώσεις έως 50% από την ANEK για νέους φοιτητές

Εν όψει της έναρξης του νέου ακαδημαϊκού έτους, η ΑΝΕΚ LINES στην προσπάθεια της να στηρίξει έμπρακτα τους νέους φοιτητές προσφέρει ειδικές εκπτώσεις για τις πρώτες μετακινήσεις τους προς και από τον τόπο σπουδών τους.

Ειδικότερα, στα δρομολόγια της γραμμής Χανίων παρέχεται έκπτωση 50% στα εισιτήρια επιβατών για Οικονομική Θέση, Αριθμημένα Καθίσματα και Καμπίνες (εκτός Α2 και LUX) και 20% στα εισιτήρια Ι.Χ αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.

Επιπλέον, στα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» η έκπτωση ανέρχεται στο 50% για Οικονομική Θέση και Αριθμημένα καθίσματα.

Επισημαίνεται ότι οι εκπτώσεις που αφορούν τόσο τους ίδιους, όσο και τις οικογένειες τους, ισχύουν από 28 Αυγούστου έως 16 Νοεμβρίου 2014, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίων είναι η επίδειξη του ειδικού «Δελτίου Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2014» και η φυσική παρουσία των νεοεισαχθέντων φοιτητών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v