Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το ξανασκέφεται ο Σαββίδης για τον Τάσο Κάκο

Οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ πιέζουν τον μεγαλομέτοχο να μην φέρει στην Τούμπα τον Κερκυραίο διαιτητή, θεωρώντας ότι έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα με την ομάδα από παλαιότερες κακές διαιτησίες.

Το ξανασκέφεται ο Σαββίδης για τον Τάσο Κάκο

Δεύτερες σκέψεις για την επιλογή του νέου τιμ μάνατζερ της ομάδας κάνει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, μετά τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το όνομα του Τάσου Κάκου.

Ο Κερκυραίος διαιτητής είναι κόκκινο πανί για τους οργανωμένους οπαδούς του «δικέφαλου του βορρά» αφού θεωρούν ότι δεν μπορεί να προσφέρει κάτι περισσότερο από έναν παλαίμαχο της ομάδας, συν το γεγονός ότι του χρεώνουν σειρά από κακές διαιτησίες εναντίων του ΠΑΟΚ.

Δέκα ημέρες μετά την παρουσία του Κάκου στην Τούμπα, στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, το θέμα παραμένει στάσιμο φανερώνοντας και τον προβληματισμό που υπάρχει στις τάξεις της διοίκησης.

Έτσι δεν αποκλείεται σε αυτή τη φάση το σενάριο συνεργασίας με τον Κερκυραίο διαιτητή να μπει στο συρτάρι και να ενεργοποιηθεί είτε η πρόταση του Φρανκ Άρνεσεν για έναν ξένο τιμ μάνατζερ (πιθανότατα Γερμανό) είτε να επιλεγεί κάποιο πρόσωπο από την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο