Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό λίγα 24ωρα πριν ανοίξει η αυλαία του Τοp 16 της Ευρωλίγκας, αφού προχώρησε στην απόκτηση του Ντάριους Τζόνσον Όντομ από την Τραμπζονσπόρ.
Ο εκπρόσωπος του Όντομ επικοινώνησε με την διοίκηση της Τραμζονσπόρ ενημερώνοντας ότι ο πελάτης του έχει πρόταση από ομάδα της ευρωλίγκας και ότι το μόνο που θέλει είναι να αποδεσμευτεί μέσα σε 24 ώρες και φυσικά δεν θα έχει την παραμικρή οικονομική απαίτηση για το υπόλοιπο της σεζόν.
Το διοικητικό συμβούλιο της Τραμπζονσπόρ συνεδρίασε άμεσα και αποφάσισε να κάνει δεκτό το αίτημα του Όντομ, με τον αντικαταστάτη του να έχει ήδη βρεθεί και να είναι ο Ντέρβιν Κίτσεν. Από την ομάδα αποχωρεί και ο Τάρενς Κίνσει έπειτα από το επεισόδιο με τον Μάρκοβιτς, με τον Ράιαν Τόμπσον να έρχεται στη θέση του.
Ο Όντομ είναι 26 ετών, αγωνίζεται στις θέσεις 1-2, έχει θητεία στο NBA σε Λέικερς (2012-2013) και Σίξερς (2014) και την φετινή σεζόν βρέθηκε στην Τραμπζονσπόρ του Νέναντ Μάρκοβιτς.
Σε 10 παιχνίδια φέτος στο Γιούροκαπ είχε 7,6 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3,7 ασίστ, 0,4 κλεψίματα, 2,6 λάθη. Με ποσοστά 43,2% στα δίποντα, 32,1% στα τρίποντα και 57,9% στις βολές (11/19). Με αντίπαλο τον Άρη ο Όντομ είχε σε δύο ματς 11 και 13 πόντους αντίστοιχα.