Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Limit up για τον Γιώργο Δώνη με την Αλ Χιλάλ

O πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Ατρόμητου ανέβηκε στη 35η θέση της παγκόσμιας λίστας των προπονητών. Ενρίκε, Έμερι και Γκουαρδιόλα στην κορυφή.

Limit up για τον Γιώργο Δώνη με την Αλ Χιλάλ

Στην υψηλότερη θέση που έχει βρεθεί ποτέ στη βαθμολογία της παγκόσμιας κατάταξης των προπονητών, σκαρφάλωσε ο Έλληνας κόουτς της Αλ Χιλάλ.

Συγκεκριμένα ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Ατρόμητου, βρίσκεται κατά τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου στο No35, οριακά κάτω από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ της Μονακό (Νο34), ξεπερνώντας τόσο τον 39ο Μάρκο Σίλβα του Ολυμπιακού που τον Νοέμβριο ήταν στο Νο27 (πέρυσι τον Φλεβάρη στο Νο21), όσο όμως και τον άνεργο το τελευταίο διάστημα Ζοσέ Μουρίνιο (Νο42)!

Σε ό,τι αφορά την πρώτη τριάδα, απαρτίζεται από τρεις Ισπανούς, τους Λουίς Ενρίκε (Μπαρτσελόνα), Ουνάι Έμερι (Σεβίλη) και Πεπ Γκουαρδιόλα (Μπάγερν Μονάχου).

Σχετικά με το πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία των προπονητών, λαμβάνονται ως κριτήρια τα αποτελέσματα των ομάδων (η Αλ Χιλάλ είναι πρώτη μαζί με την Αλ Αχλί στη Σαουδική Αραβία), αλλά και η δυναμικότητα τόσο των πρωταθλημάτων, όσο και των αντιπάλων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο