Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η πρόταση των Κινέζων για Ιντέγε και η αγορά του Γιάννου!

Στον Ολυμπιακό αρνήθηκαν να παραχωρήσουν τον Νιγηριανό, παρότι θα έβαζαν στο ταμείο τους τα διπλά από τα χρήματα που δαπάνησαν για να τον αποκτήσουν. Η Σαγκάη Σενχούα έδωσε 2 εκατ. ευρώ στον Αστέρα Τρίπολης για τον Έλληνα επιθετικό, ενώ ο Γιάννου θα πάρει σχεδόν 3 εκατ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο.

Η πρόταση των Κινέζων για Ιντέγε και η αγορά του Γιάννου!

Η προσπάθεια των συλλόγων από τη Κίνα ν' αναβαθμίσουν το Πρωτάθλημά τους, τους έχει κάνει να απλώσουν τα δίχτυα τους σε όλη την Ευρώπη. Έτσι, δεν άργησαν να έρθουν και στην Ελλάδα, όπου χτύπησαν την πόρτα του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Μπράουν Ιντέγε!

Ωστόσο, η απάντηση των «ερυθρολεύκων» ήταν αρνητική, απορρίπτοντας πρόταση ύψους 12 εκατ. ευρώ, σχεδόν τα διπλά χρήματα απ' όσα ξόδεψαν για την απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι (7 εκατ. ευρώ).

Αντιθέτως, πρόσφορο έδαφος βρήκαν στην Τρίπολη, αφού ήρθαν σε συμφωνία με τη διοίκηση του Αστέρα για την απόκτηση του Απόστολου Γιάννου. Ο 26χρονος φορ συμφώνησε με την Σαγκάη Σενχουά για τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ και σήμερα αναμένεται να αναχωρήσει με προορισμό την Ασία.

Από την πλευρά τους, οι Αρκάδες θα εισπράξουν ένα ποσό που φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ, χρήματα που δύσκολα θα έβρισκαν για τον Έλληνα άσο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο