Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

O Κακά στην κορυφή των ακριβοπληρωμένων του MLS

Oι ποδοσφαιριστές της πρώτης πεντάδας του MLS προέρχονται από ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, με τον Κακά να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι αφήνοντας τη Μίλαν, ο Τζιοβίνκο την Γιουβέντους, ο Μπράντλεϊ τη Ρόμα, ο Τζέραρντ την Λίβερπουλ και ο Λάμπαρντ την Τσέλσι.

O Κακά στην κορυφή των ακριβοπληρωμένων του MLS

Tη λίστα με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο αμερικανικό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ανακοίνωσε η Ένωση ποδοσφαιριστών του MLS.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Κακά ο οποίος απέχει παρασάγγας από τον πιο χαμηλόμισθο του Πρωταθλήματος.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Βραζιλιάνος βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό 139 φορές περισσότερα από τον Μίκαελ Σαλαζάρ της Μόντρεαλ Ίμπακτ, με τον 23χρονο διεθνή επιθετικό από την Μπελίζ να αμείβεται με 45.800 ευρώ ετησίως, όσα δηλαδή βγάζει ο πρώην σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα σε 72 ώρες!

Αναλυτικά το ΤOP5 των πιο ακριβοπληρωμένων

1) Κακά (Ορλάντο Σίτι): 6.380.000 ευρώ
2) Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο (Τορόντο): 6.330.000 ευρώ
3) Μίκαελ Μπράντλεϊ (Τορόντο): 5.780.000 ευρώ
4) Στίβεν Τζέραρντ (Λος Άντζελες Γκάλαξι): 5.460.000
5) Φρανκ Λάμπαρντ (Νιού Γιορκ Σίτι): 5.340.000 ευρώ

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο