Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο σκάνδαλο στη FIFA με πρωταγωνιστή τον Τζιάνι Ιφαντίνο

O νέος πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου κατηγορείται ότι εξαφάνισε τα e-mail από συνεδρίαση στο Μεξικό. Ο Ιταλοελβετός κινδυνεύει με τιμωρία, όπως ο προκάτοχός του, Ζεπ Μπλάτερ!

Νέο σκάνδαλο στη FIFA με πρωταγωνιστή τον Τζιάνι Ιφαντίνο

Μία αποκάλυψη που ενδέχεται να φέρει (και πάλι) τα πάνω κάτω στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, μετά το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Die Welt», καθώς εμπλέκεται ο νέος πρόεδρος της FIFA Tζιάνι Ιφαντίνο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τιμ Ρον, ο Ιταλοελβετός παράγοντας κινδυνεύει με τιμωρία παύσης από τα καθήκοντά του για 90 ημέρες, κάτι που είχε συμβεί σε πρώτη φάση και με τον προκάτοχό του, Ζεπ Μπλάτερ, αλλά και τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν μυστικά e-mail τα οποία δείχνουν πως διέγραψε τα αρχεία της ηχογράφησης ενός συμβουλίου της ομοσπονδίας στο Μεξικό.

Την υπόθεση θα ερευνήσει η Επιτροπή Δεοντολογίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο