Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αποκλεισμός σοκ για Τζόκοβιτς και Σερένα Ουίλιαμς

Οι δύο Αμερικανίδες πρωταθλήτριες έχασαν με 0-2 σετ από τις Τσέχες Λούσιε Σαφάροβα και Μπάρμπαρα Στρίτσοβα και δεν θα υπερασπιστούν τα χρυσό στους τρεις τελευταίους Ολυμπιακούς σε Λονδίνο, Πεκίνο και Αθήνα! Εκτός και ο Τζόκοβιτς!

Αποκλεισμός σοκ για Τζόκοβιτς και Σερένα Ουίλιαμς

Η πέμπτη και λογικά τελευταία εμφάνιση της 36χρονης Σερένα Ουίλιαμς σε Ολυμπιακούς αγώνες στέφθηκε με παταγώδη αποτυχία. Μετά τον αποκλεισμό στο μονό από τη Βελγίδα Κρίστεν Φλίπκενς (Νο 62 στον κόσμο), η Σερένα, μαζί με την αδερφή της Βένους, αποκλείστηκαν νωρίς νωρίς και από το διπλό του τένις!

Οι δύο Αμερικανίδες πρωταθλήτριες έχασαν με 0-2 σετ (3-6, 4-6) από τις Τσέχες Λούσιε Σαφάροβα και Μπάρμπαρα Στρίτσοβα, στον πρώτο γύρο του τουρνουά, και δε θα να υπερασπιστούν το χρυσό μετάλλιο που είχαν κατακτήσει στις τρεις τελευταίες διοργανώσεις σε Αθήνα, Πεκίνο και Λονδίνο!

Εκτός και ο Τζόκοβιτς

Τέσσερα χρόνια μετά τη νίκη στον μικρό τελικό του Λονδίνου, ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο πλήγωσε ξανά τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Αργεντινός επικράτησε 2-0 σετ (7-6, 7-6) και συνεχίζει κανονικά στο δεύτερο γύρο του ολυμπιακού τουρνουά στο τένις, την ώρα που ο Σέρβος τέθηκε πρόωρα και απρόσμενα νοκ-άουτ, χάνοντας τις ελπίδες του για την εκπλήρωση του όνειρου του: Την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου... (το μόνο που του λείπει)

Μετά το τέλος του αγώνα, οι δύο αντίπαλοι είχαν θερμή αγκαλιά και μάλιστα αμφότεροι έκλαψαν.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v