Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πέθανε γιαγιά αθλητή που ανέβηκε στο βάθρο

Ο Σινπέτ Κρουαϊτόνγκ έγινε ο πρώτος αθλητής που κατακτάει μετάλλιο για την Κινεζική στην άρση βαρών, με τη γιαγιά του να καταρρέει κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών πιθανότατα από καρδιακή προσβολή!

Πέθανε γιαγιά αθλητή που ανέβηκε στο βάθρο

Η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από το εγγονό της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο την έστειλε στον... τάφο! Αυτό το απίστευτο περιστατικό έγινε μετά το τέλος της κατηγορίας των 56 κιλών στην άρση βαρών, όταν ο Σινπέτ Κρουαϊτόνγκ έγινε ο πρώτος άνδρας αθλητής της Κινεζικής Ταϊπέι που πανηγυρίζει μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η 84χρονη γιαγιά τού αθλητή δεν άντεξε βλέποντας τον αγαπημένο της εγγονό να κατακτάει την τρίτη θέση και κατέρρευσε στους πανηγυρισμούς και στη συνέχεια απεβίωσε μέσα στο στάδιο!

«Οι αρχικές εκτιμήσεις αναφέρουν ότι υπέστη καρδιακό επεισόδιο, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων. Δεν γνωρίζουμε αν αντιμετώπιζε ήδη προβλήματα υγείας», τόνισαν οι αστυνομικοί, που βρέθηκαν στο σημείο των πανηγυρισμών και είδαν την ηλικιωμένη να καταρρέει, ενώ ο εγγονός της κατακτούσε το χάλκινο μετάλλιο!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v