Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Κορακάκη τα «έχωσε» για το γκρέμισμα του σκοπευτηρίου

Η χρυσή ολυμπιονίκης χαρακτήρισε την ενέργεια απαράδεκτη και ετοιμάζεται να τα πει και κατ' ιδίαν στον Δήμαρχο της Δράμας! Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια περιμένει να φταιχτεί το νέο σκοπευτήριο.

Η Κορακάκη τα «έχωσε» για το γκρέμισμα του σκοπευτηρίου

Η Άννα Κορακάκη άφησε το γλυκό της χαμόγελο και με το δίκιο της όταν κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση του δήμου Δράμας να γκρεμίσει την... παράγκα-σκοπευτήριο στην οποία προπονούταν τόσο καιρό.

«Με εκνεύρισε πάρα πολύ αυτή η είδηση! Ήταν μια απαράδεκτη κίνηση! Θα μιλήσω για το θέμα με τον δήμαρχο όταν επιστρέψω στη Δράμα. Δεν με ρώτησε κανείς! Ουσιαστικά, έγινε με το ''έτσι θέλω''.

Πιστεύω ότι το έκαναν επειδή ήταν μια εικόνα που δεν τιμούσε τη δημοτική αρχή. Είχα πράγματα εκεί. Δεν λέω, είναι χρήσιμο να γίνει κάτι καλύτερο, όμως όλα έγιναν τόσο βίαια και βιαστικά. Το ξήλωμα έγινε λίγες ώρες μετά από το πρώτο μετάλλιο.

Όλα αυτά τα χρόνια έκανα προπονήσεις εκεί. Δεν σεβάστηκαν τον χώρο μας. Έπρεπε να κατασκευαστεί ένα νέο σκοπευτήριο, αλλά πιο πριν, όταν το χρειαζόμουν. Έπρεπε να γίνει πριν πάω στο Ρίο, όμως δεν το είχα», ήταν τα λόγια της!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v