Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μεγάλη μάχη η Αραούζου στα 10 χλμ. κολύμβησης

Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια έμεινε από δυνάμεις στο τελευταίο χιλιόμετρο της υδάτινης διαδρομής και από την 6η θέση, έπεσε στη 11η. Κακό ξεκίνημα για την 25χρονη αθλήτρια, αλλά στη συνέχεια έδειξε μεγάλο πείσμα.

Μεγάλη μάχη η Αραούζου στα 10 χλμ. κολύμβησης

Την 11η θέση με χρόνο 1:57:31.6 κατέλαβε η Κέλυ Αραούζου στα 10 χλμ. ανοικτής θάλασσας στο Ρίο!

Η Ελληνίδα κολυμβήτρια ήταν 25η στα πρώτα 2,5 χλμ., 21η στα 5 χλμ., για να κάνει στη συνέχεια μία απίστευτη προσπάθεια, φτάνοντας στα 7 χλμ. στην 6η θέση, μόλις 8 δευτερόλεπτα πίσω από την πρώτη. Στο γκρουπ των πρωτοπόρων έμεινε για αρκετή ώρα, στο τελευταίο χιλιόμετρο, ωστόσο, ξέμεινε από δυνάμεις.

Με την ακύρωση, πάντως, της δεύτερης, Γαλλίδας Ορελί Μουγιέ, που παρεμπόδισε την Ιταλίδα Ρακέλε Μπρούνι στον τερματισμό και αποκλείστηκε για αντιαθλητική συμπεριφορά, η Αραούζου καταλαμβάνει, τελικά, την 11η θέση, περιμένοντας, φυσικά και την έφεση έκανε ήδη η γαλλική πλευρά.

Σε ό,τι αφορά τις πρώτες θέσεις, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ολλανδέζα Σάρον Φαν Ρούβεντααλ (1:56:32.1), ενώ δεύτερη, μετά την εξέλιξη με τη Γαλλίδα Μουγιέ, τερμάτισε η Ιταλίδα Ρακέλε Μπρούνι (1:56:49.5) και τρίτη η Βραζιλιάνα Πολιάνα Οκιμότο (1:56:51.4)!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v