Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνελήφθη ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Ιρλανδίας

Ο Πάτρικ Χίκεϊ έχει τεθεί υπό κράτηση στο ξενοδοχείο στο Ρίο, αφού η αστυνομία έχει αποδείξεις ότι εμπλέκεται σε κύκλωμα πώλησης ακριβών εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς αγώνες!

Συνελήφθη ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Ιρλανδίας

Συνελήφθη από την αστυνομία του Ρίο ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Ιρλανδίας και μέλος της ΔΟΕ, Πάτρικ Χίκεϊ, με την κατηγορία της παράνομης πώλησης εισιτηρίων.

Ο τηλεοπτικός σταθμός της Βραζιλίας «Globonews» μετέδωσε ότι ο Χίκεϊ έχει ήδη τεθεί υπό κράτηση στο ξενοδοχείο του στο Ρίο.

Η αστυνομία της χώρας αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι έχει ανακαλύψει αποδείξεις που συνδέουν τον Χίκεϊ με ένα διεθνές σύστημα, το οποίο δίνει παράνομα εισιτήρια των Ολυμπιακών Αγώνων σε «κράχτες», οι οποίοι τα μεταπωλούν σε τιμή που είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από την αρχική αξία τους.

Ουσιαστικά οι αρχές συνδέουν τον Χίκεϊ με τον Κέβιν Τζέιμς Μάλον, πρόεδρο της THG Sports (εταιρεία που παρέχει αθλητική φιλοξενία), ο οποίος συνελήφθη ανήμερα της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, έχοντας στην κατοχή του περισσότερο από οκτακόσια (800) top class εισιτήρια, όπως αναφέρονται, τα οποία πωλούνταν προς 7.800 δολάρια το καθένα!

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v