Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο ΠΑΟΚ βράβευσε την Κορακάκη και υποσχέθηκε λύσεις

Η χρυσή ολυμπιονίκης του Ρίο αποθεώθηκε από τους φίλους του «δικέφαλου του βορρά», ενώ άκουσε με ικανοποίηση από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ να δηλώνει ότι θα είναι στο πλευρό της.

Ο ΠΑΟΚ βράβευσε την Κορακάκη και υποσχέθηκε λύσεις

Η Άννα Κορακάκη, ήταν το τιμώμενο πρόσωπο, στο περιθώριο της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε τιμητική πλακέτα στη χρυσή Ολυμπιονίκη μας, που ως γνωστό είναι φίλαθλος του ΠΑΟΚ, ενώ την Κορακάκη τίμησε και η ομάδα του Αγρινίου, μέσω του Μάκη Μπελεβώνη (της έδωσε φανέλα με το όνομά της).

«Είμαστε ευτυχισμένοι που η Άννα ανέδειξε τον εαυτό της σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Και είμαστε διπλά ευτυχισμένοι γιατί αυτό το κορίτσι είναι από τη Θεσσαλονίκη και είναι φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Της είπα ότι μας έχει εξυψώσει κι ότι από δω και πέρα δεν θα έχει άλλα προβλήματα. Θα τα λύσουμε όλα αυτά» τόνισε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά της η χρυσή ολυμπιονίκης τόνισε: «Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ γι' αυτή τη βράβευση που έγινε στο γήπεδο της ομάδας μας. Είμαι χαρούμενη, που βρίσκομαι σε αυτό το ιστορικό γήπεδο. Θέλω να ευχηθώ ολόψυχα να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Ευχαριστώ και τον Παναιτωλικό κι εύχομαι καλή πορεία».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο