Στο Βέλγιο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός για την αυριανή αναμέτρηση με την Σταντάρ Λιέγης (20.00 – OTE TV) για την 3η αγωνιστική του Europa League.
Το παιχνίδι είναι κομβικό για το «τριφύλλι» μετά τις δύο ήττες στο ξεκίνημα της σεζόν από Άγιαξ και Θέλτα.
Η αποστολή των «πρασίνων» αναχώρησε το πρωί από την Αθήνα και το απόγευμα θα προπονηθεί στο γήπεδο της βελγικής ομάδας.
Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Γουακάσο, αλλά και τον ανέτοιμο Ιβανόφ. Ωστόσο τη τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή τόσο του Ιμπάρμπο όσο και του Σάμπα.
Αν όλα πάνε καλά, τότε θα δούμε ένα σύστημα 3-4-2-1. Θα επιστρέψει, δηλαδή, η ομάδα σε σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.
Στο τέρμα θα είναι ο Στιλ και η τριάδα των στόπερ θα αποτελείται από τους Κουτρουπή, Σάμπα και Μολέδο. Δεξιά θα παίξει ο Κουλιμπαλί, που θα πάρει τη θέση του Μέστο και αριστερα ο Χουλτ. Οι Λεντέσμα, Ζέκα, Λουντ και Ιμπάρμπο (Βιγιαφάνιες) ή Μπεργκ θα είναι οι υπόλοιποι της ενδεκάδας.
Στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κουτρουμπής, Mέστο, Μολέντο, Σάμπα, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Χουλτ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Λεντέσμα, Ρινάλντι, Χατζηγιοβάννης.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν στις 18:00 το απόγευμα (τοπική ώρα) στο «Μορίς Ντουφράσν».