«Καζάνι που βράζει» θυμίζει από το βράδυ της Κυριακής ο Παναθηναϊκός, απόρροια της κάκιστης εμφάνισης και της συντριβής από τον Ολυμπιακό με 3-0. Αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα του Σταδίου Καραϊσκάκη, περίπου 300 οπαδοί της ομάδας μετέβησαν στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου του Κορωπίου, για να περιμένουν την αποστολή της ομάδας και να εκφράσουν τα τεράστια παράπονά τους, παραμένοντας εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!
Οι φίλοι του «τριφυλλιού» απαίτησαν την απομάκρυνση του Αντρέα Στραματσόνι, θεωρώντας τον ως τον κύριο υπαίτιο της κάκιστης εικόνας της ομάδας, ενώ οι διάλογοι που είχαν με τον Γιάννη Αλαφούζο αλλά και τους αρχηγούς της ομάδας ήταν χαρακτηριστικοί:
«Δίνουμε από το υστέρημά μας για να πηγαίνουμε στα γήπεδα», υποστήριξαν οι φίλαθλοι της ομάδας, με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού εκείνη τη στιγμή να τα... παίρνει, απειλώντας χαρακτηριστικά: «Μη με πιέζετε, θα σηκωθώ να φύγω»!
Αυτή η απάντηση του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.
Χαρακτηριστική και η συνομιλία με τον Σεμπάστιαν Λέτο. «Έχετε χάσει δύο συνεχόμενες φορές με τρία γκολ. Προδώσατε την εμπιστοσύνη μας. Αυτό δεν είναι Παναθηναϊκός», υποστήριξαν οι οπαδοί της ομάδας, με τον Αργεντινό να δείχνει πως τους κατανοεί λέγοντας: «Νιώθω τον πόνο σας. Σας καταλαβαίνω. Και εμείς αισθανόμαστε άσχημα».
Από το... μάτι του κυκλώνα δεν ήταν δυνατόν να γλιτώσει και ο Αντρέα Στραματσόνι. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού τον θεωρούν υπαίτιο, ωστόσο, όταν ηρέμησαν τα πνεύματα, ο Ιταλός κατάφερε και αυτός να πει τη γνώμη του.
«Έκανα λάθος που πίστεψα πως μπορούμε να πάμε το ίδιο καλά σε Ελλάδα και Ευρώπη», τόνισε ο Ιταλός, με τον κόσμο στη συνέχεια να... στρέφει τα πυρά του στον Ζέκα, κατηγορώντας τον για... νυχτοπερπατήματα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εσύ θα κοιμηθείς απόψε, εμείς όχι»!
Οι οπαδοί της ομάδας έδειξαν πιο συγκαταβατικοί απέναντι στους αρχηγούς της ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εμείς σας στηρίζουμε και το ξέρετε. Πείτε στους υπόλοιπους να καταλάβουν πού παίζουν. Ξυπνήστε τους».
Όσον αφορά το μήνυμα στο φινάλε της κουβέντας, μάλλον δεν είναι και το καλύτερο δυνατό για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. «Δεν αντέχουμε άλλο. Βρείτε τι φταίει και αλλάξτε το. Έρχεται η ΑΕΚ. Ή θα νικήσετε, ή θα καεί η Λεωφόρος», ξεκαθάρισαν οι «πράσινοι» οπαδοί και πλέον απομένει να μάθουμε αν οι ιθύνοντες της ομάδας, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, πήραν το μήνυμα ή... θα έχουμε άλλα.
Σήμερα θα γίνει σύσκεψη κορυφής (Αλαφούζος - Ζιλμπέρτο), όπου θα αποφασιστεί η παραμονή ή όχι του Στραματσόνι.