Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρόκριση με «τεσσάρα» για τον Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 4-0 τα Χανιά, πέτυχαν τη δεύτερη νίκη στο Κύπελλο και εξασφάλισαν το εισιτήριο για τους «16». «Λευκή ισοπαλία» για τον ΠΑΟΚ στα Τρίκαλα. Σε μπελάδες ο Ατρόμητος μετά την ήττα από την Καλλιθέα.

Πρόκριση με «τεσσάρα» για τον Ολυμπιακό

Ένα πολύ ευχάριστο και εύκολο απόγευμα πέρασε ο Ολυμπιακός στο Χανιά, όπου συνέτριψε 4-0 τα Χανιά. Οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ (1-0) στο 16' με τον Καμπιάσο, ο οποίος σούταρε από κοντά, ύστερα από γύρισμα του Φιγκέιρας από δεξιά.

Στο 25' ο Ιντέγε κατάφερε να κάνει το 2-0, ύστερα από συνεργασία των Μπουχαλάκη και Φιγκέιρας, με τον τελευταίο να δίνει τη δεύτερη ασίστ από δεξιά.

Οι πρωταθλητές συνέχισαν να απειλούν με τους Ιντέγε (34') και Φιγκέιρας (37'), για να φτάσουν στο 3-0 με αυτογκόλ του Θεολόγου στο 42', ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Ο Ολυμπιακός μπήκε με... κεκτημένη ταχύτητα στο δεύτερο μέρος και στο 49' έκανε το 4-0, όταν ο Πάρντο άδειασε με «ποδιά» τον Ηρακλή και με μια «φωτοβολίδα» από πολύ μακρινή απόσταση πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των σκόρερ.

ΧΑΝΙΑ: Αθανασίου – Ζέρης, Ηρακλής, Θεολόγου, Δαμιανάκης – Φουρλάνος (71' Βαρούχας), Γκεμίσης – Τσουκάνης, Λύρας (58' Σταματής), Νικολόπουλος (46' Ντούμος) – Μάνιας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χουτεσιώτης – Φιγκέιρας, Μποτία, Ρομαό, Ντε λα Μπέγια – Μπουχαλάκης, Καμπιάσο – Μανθάτης (65' Ανδρούτσος), Μάριν, Πάρντο – Ιντέγε (46' Καρντόσο).

2ος όμιλος
Ολυμπιακός 6
Πλατανιάς 3
Σπάρτη 3
Χανιά 0

Η 3η αγωνιστική

Χανιά-Πλατανιάς
Σπάρτη-Ολυμπιακό

ΤΡΙΚΑΛΑ –ΠΑΟΚ 0-0

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τα Τρίκαλα, κι έδειξε πως το... φεγγάρι του, από τη Φλωρεντία και μετά, δεν είναι καλό!

ΤΡΙΚΑΛΑ: Σιδεράκης, Νικολακάκης, Γκόλιας, Βέρτζος, Λεάντρο, Μουμίν, Ριζογιάννης, Σερτζίνιο (77' Στεφάνοβιτς), Γιαννιτσάνης, Δουκάκης (72' Μίνγκας), Μπαϊκαρά (83' Κουσκουνάς).

 Μπρκιτς, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο, Γιαννούλης (80' Λέοβατς), Χαρίσης, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ (60' Πέλκας), Τιάμ, Μυστακίδης, Περέιρα (70' Αθανασιάδης).

1ος όμιλος
Τρίκαλα 4
ΠΑΟΚ 4
Λάρισα 3
Πανελευσινιακός 0

3η αγωνιστική
Τρίκαλα-Λάρισα
Πανελευσινιακός-ΠΑΟΚ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0

Λίγες μόλις ημέρες μετά το σπουδαίο διπλό στη Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ο Ατρόμητος γνώρισε την ήττα από την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο» και θα τα παίξει όλα για όλα την 3η αγωνιστική με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, εάν θέλει να συνεχίσει στο Κύπελλο.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το σημείωσε στο 55' ο Σταματάκος με σουτ έξω από την περιοχή, με τον Παπαδόπουλο να μην μπορεί ν' αντιδράσει! Στη συνέχεια η ομάδα του Κορακάκη πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης, αλλά δεν τα κατάφερε.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Ντούνης, Λεβέντης (85' Κυριζάκης), Μουκτάρης (83′ Συριόπουλος), Γκίνη, Σταματάκος, Γουόρντεν (88′ Σμυρλής), Τσίπρας, Μπέλης, Σταμόπουλος, Μάκο, Πάτας.

ΑTΡOMHTOΣ: Ν. Παπαδόπουλος, Κατράνης, Ζησόπουλος, Κοντοές, Γκουγκούδης, Νάτσος, Γροντής (62' Τρόμσο), Κεϊτά (54' Ούμπιντες), Μπρίτο (54' Στόιτσεφ), Λημνιός, Δ. Παπαδόπουλος.

7ος όμιλος
Ατρόμητος 3
Παναιτωλικός 3
Πανθρακικός 3
Καλλιθέα 0

3η αγωνιστική
Καλλιθέα – Παναιτωλικός
Πανθρακικός-Ατρόμητος

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v