H κληρωτίδα δεν είχε κέφια και «στέλνει» τους μεγάλους στα ημιτελικά

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, εάν φυσικά προκριθούν στους «8», θα έχουν θεωρητικά εύκολο έργο, αφού κληρώθηκαν με μικρότερης δυναμικότητας αντιπάλους.

H κληρωτίδα δεν είχε κέφια και «στέλνει» τους μεγάλους στα ημιτελικά
Χωρίς ντέρμπι θα διεξαχθεί και η 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως προέκυψε μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ. Αυτό σημαίνει πως αν προκριθούν από τα προημιτελικά οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τα ντέρμπι θα διεξαχθούν στα ημιτελικά.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών του Κυπέλλου:

- Ο νικητής του αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα - Πλατανιάς με τον νικητή του αγώνα ΑΕΚ -Λεβαδειακός

- Ο νικητής του αγώνα ΟΦΗ - Ξάνθη με τον ΠΑΟΚ

- Ο νικητής του αγώνα Ολυμπιακός - Αρης με τον νικητή του αγώνα Ατρόμητος - Λαμία

- Ο νικητής του αγώνα Κισσαμικός - Παναθηναϊκός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Οι αγώνες για την προημιτελική φάση θα διεξαχθούν στις 7, 8 και 9 Φεβρουαρίου στις έδρες των ομάδων που κληρώθηκαν πρώτες, ενώ οι επαναληπτικοί στις 28 Φεβρουαρίου, 1 και 2 Μαρτίου στις έδρες των αντιπάλων.

Από παράγοντες στην κλήρωση το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων οι Μαυροκουκουλάκης (Παναθηναϊκός), Αγραφιώτης (ΟΣΦΠ), Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης), Καϊμακάκης (ΑΕΚ).

Θυμίζουμε ότι τυπικά στους «8» του Κυπέλλου έχουν προκριθεί ο ΠΑΟΚ και ο Αστέρας Τρίπολης και σε εκκρεμότητα είναι οι επαναληπτικοί Ολυμπιακός - Άρης (1-1), ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς (0-1), ΑΕΚ - Λεβαδειακός (1-0), Ατρόμητος - Λαμία (2-2), Κισσαμικός - Παναθηναϊκός (0-3) και ΟΦΗ - Ξάνθη (0-1).

Οι ομάδες που ακόμα χρωστάνε ματς και δεν έχουν εξασφαλίσει και τυπικά την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση θα γίνουν γνωστές μετά τις ρεβάνς το τριήμερο 31/1-2/2 λόγω των αναβολών που είχε προκαλέσει ο χιονιάς που χτύπησε στα μέσα Ιανουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v