Ο Ολυμπιακός πέρασε και από τη Βέροια

Με γκολ των Φορτούνη και Μιλιβόγεβιτς οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, μετά τα στραβοπατήματα των άλλων ομάδων.

Ο Ολυμπιακός πέρασε και από τη Βέροια

Πριν καν «φύγει» ο Ιανουάριος ο Ολυμπιακός είναι αγκαλιά μ’ ένα ακόμη Πρωτάθλημα, αφού έκανε το καθήκον του στη Βέροια, επικράτησε με 2-1 και διεύρυνε τη βαθμολογική διαφορά από τη δεύτερη θέση (Πανιώνιος, Ξάνθη) στους 13 βαθμούς, ενώ βρίσκεται στο +14 από τον Παναθηναϊκό, στο +16 από τον ΠΑΟΚ (έχει παιχνίδι λιγότερο) και στο +19 απ’ την ΑΕΚ.

Στο 11’ από εξαιρετική ενέργεια και σέντρα του Σεμπά από αριστερά, ο Φορτούνης με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 0-1. Στο 24’ η Βέροια έφερε το ματς στα ίσα, όταν ο Σαρπόμνγκ βρήκε ένα κενό στην αριστερή πτέρυγα της άμυνας βγήκε απέναντι στον Καπίνο και ισoφάρισε.

Η χαρά για τους γηπεδούχους κράτησε ένα δεκάλεπτο, καθώς στο 35’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε έξω από την περιοχή της Βέροιας, ο Μάριν σέντραρε και ο Μιλιβόγεβιτς νίκησε από κοντά τον αντίπαλο γκολκίπερ με κεφαλιά! Στη συνέχεια οι δύο ομάδες εύχαν ευκαιρίες αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

ΒΕΡΟΙΑ (ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΕΡΖΗΣ): Λόπεθ – Μαλόν, Μελίσσης, Καλί, Ασίγκμπα (46’ Αντονιάν) – Τόμας (78′ Παπαδόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος – Στόιτσεφ (72’ Μπελαΐντ), Σαρπόνγκ, Κάλβο – Καπετάνος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΠΑΟΥΛΟ ΜΠΕΝΤΟ): Καπίνο – Ρέτσος, Βιάνα, Νικολάου, Ντε Λα Μπέγια – Μιλιβόγεβιτς, Ανδρούτσος – Φορτούνης (90+3 Μπουχαλάκης), Μαρίν (61’ Ελιουνούσι), Σεμπά – Ιντέγε (83′ Καρντόσο).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v