H Ξάνθη είδε τον... χάρο με τα μάτια της, αλλά προκρίθηκε

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν με 2-0 ανατρέποντας το σκορ του πρώτου αγώνα στα Πηγάδια (1-0), αλλά το γκολ του Λουσέρο έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του Λουτσέσκου!

H Ξάνθη είδε τον... χάρο με τα μάτια της, αλλά προκρίθηκε

Ο ΟΦΗ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Ξάνθη, ανέτρεψε το σκορ του πρώτου αγώνα (1-0), αφού προηγήθηκε με 2-0, αλλά στο 76′ είδε τον Λουσέρο να του χαλάει τα σχέδια και να δίνει την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδος στους Ακρίτες.

Στο 21′ από τον Χάντι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, μετά από κεφαλιά – πάσα του Βουό. Οι γηπεδούχοι βρήκαν το δεύτερο γκολ στην αναμέτρηση στο 66', όταν ο Βουό, μέσα από τη μικρή περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Όμως στο 76’ ήρθε το γκολ του Λουσέρο, στη μοναδική φάση που δημιούργησε η Ξάνθη μέχρι εκείνο το σημείο, το οποίο χάρισε, εν τέλει, στους Ακρίτες την πρόκριση, στα προημιτελικά του Κυπέλλου, που θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Βαλλιάνος (68' Παντίδος), Όστοϊτς, Κομεσίδης, Νάστος, Μητρόπουλος (85' Όγκμποε), Χαντί, Μιλοσάβλιεφ, Μάνος (74' Χίσι), Βουό.

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Σολτάνι (90' Λ. Ορφανίδης), Λουσέρο, Βασιλακάκης, Γουάλας, Φλίσκας, Λάζιτς (85' Ράνος), Λισγάρας, Καμαρά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v