Ο Παναθηναϊκός σφράγισε την πρόκριση

Με τους «μικρούς» (Χατζηγιοβάνη, Πίσπα) να κάνουν εξαιρετική εμφάνιση και να σκοράρουν, οι «πράσινοι» προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο, όπου θ’ αντιμετωπίσουν τον Αστερα Τρίπολης. Γκολ στο ντεμπούτο του Κλωναρίδη, σκόραρε και ο Μπουμάλ.

Ο Παναθηναϊκός σφράγισε την πρόκριση

Ο Παναθηναϊκός σφράγισε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θ’ αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης, με μια ακόμη νίκη κόντρα στον Κισσαμικό με σκορ 4-0. Έτσι με συνολικό σκορ 7-0 πέρασε στον επόμενο γύρο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έμεινε ικανοποιημένος από το ντεμπούτο με γκολ του Βίκτωρα Κλωναρίδη, αλλά και για την εμφάνιση των «μικρών» Χατζηγιοβάνη και Πίσπα που σκόραραν.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 42’ μετά από προσπάθεια του Χατζηγιοβάννη από αριστερά, γύρισμα στο ύψος του πέναλτι, αδράνεια των αμυντικών του Κισσαμικού, με τον Κλωναρίδη να ανοίγει λογαριασμό.

Στο 57’ από σέντρα του Κλωναρίδη, ο Ρινάλντι προσπάθησε να βρει τη μπάλα αλλά πέρασε πάνω από το κεφάλι του και ο Χατζηγιοβάνης με πλασέ στην κίνηση έγραψε το 2-0.

Στο 78’ ο Μπουμάλ έβγαλε εξαιρετική κάθετη μπαλιά στον Πίσπα, ο οποίος πλάσαρε εξαιρετικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έγραψε το 0-3.

Στο 79’ από λάθος πάσα του Πολίτη, ο Μπουμάλ κέρδισε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-4 για τον Παναθηναϊκό.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Πολίτης, Μπολάκης, Παντελάκης, Γιαλούσης, Τσοντάκης, Ενγκουέμ, Ρούμπιο, Βλάκος, Ποκόνγκ, Μαντζής, Στογιάνοφ (69’ Στογιάνοφ)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μολέντο (66’ Κουτρουμπής), Ευαγγέλου, Μαρινάκης, Χουλτ, Ρέις,, Ζέκα (61’ Μίγγος), Μπουμάλ, Χατζηγιοβάνης, Ρινάλντι, Κλωναρίδης (58’ Πίσπας)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v