Ο Ατρόμητος νίκησε με 2-0 την Λαμία και πάλι με δράστη τον Ντάουντα

Οι Περιστεριώτες προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου, αφού επικράτησαν με 2-0 στη ρεβάνς του 2-2 στη Λαμία. Στον δρόμο τους για τα ημιτελικά θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Ολυμπιακός-Άρης.

Ο Ατρόμητος νίκησε με 2-0 την Λαμία και πάλι με δράστη τον Ντάουντα

Στο Πρωτάθλημα ο Ατρόμητος μπορεί να έχει ξεχάσει τη χαρά της νίκης, αλλά στο Κύπελλο επικράτησαν με 2-0 της Λαμίας και προκρίθηκαν με συνολικό σκορ 4-2 στα προημιτελικά.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με διάθεση να καθαρίσουν το ματς και στο 18΄ προηγήθηκαν με κοντινό πλασέ του Ντάουντα μετά από γύρισμα του Κατράνη.

Πριν οι δυο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια ο Ατρόμητος έκανε και το 2-0, όταν σε σουτ του Πλατέλλα έξω από την περιοχή ο Πίτκας δεν έδιωξε σωστά και στην επαναφορά ο Ντάουντα από κοντά διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα αλλά και της ομάδας του, σκοράροντας παράλληλα για 4η φορά κόντρα στη Λαμία!

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ διαμαρτυρήθηκε στο 68΄για πέναλτι σε ανατροπή του Καραγιάννη από τον Λαζαρίδη, ενώ είχε δοκάρι στο 72΄ σε κεφαλιά του Τσούκαλου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Παπαδόπουλος, Κιβρακίδης, Κατράνης, Κοντοές, Λαζαρίδης, Ούμπιδες (73΄Βασιλείου), Ζησόπουλος, Πλατέλλας (59΄Κυριακίδης), Μπρίτο (81΄Λημνιός), Τόνσο, Ντάουντα.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Χριστοφιλέας, Παπαργυρίου (46΄Καραγιάννης), Κοτσώνης, Βαλλιός, Τσούκαλος, Ποζατζίδης (61΄Τζόκιτς), Αυγενικού, Μπουλούλης, Ματσούκας, Φερφελής (46΄Βάντερσον).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v