Το Εφετείο δικαίωσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε επιβάλει πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ στον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών και ισόποσο πρόστιμο (δηλαδή συνολικά 300.000 ευρώ) στην ΠΑΕ, δίνοντας διορία ενός μήνα για διοικητικές αλλαγές.

Το Εφετείο δικαίωσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη

To διοικητικό εφετείο δικαίωσε τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη για την τιμωρία που του είχε επιβάλει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στις 5 Νοεμβρίου 2015.

Συγκεκριμένα είχε κρίνει ότι ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού παραβιάζει τον περιοριστικό όρο μη ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, που του είχε επιβληθεί.

Μάλιστα, είχε επιβάλει πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ στον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών και ισόποσο πρόστιμο (δηλαδή συνολικά 300.000 ευρώ) στην ΠΑΕ, δίνοντας διορία ενός μήνα για διοικητικές αλλαγές.

Αυτή η απόφαση είχε ερμηνευτεί από πολλούς και ως πίεση προς τον ίδιο να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο.

Αρχικά το Διοικητικό Εφετείο είχε μπλοκάρει την απόφαση της ΕΕΑ, ενώ τώρα δικαίωσε τους «ερυθρόλευκους».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: “Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών δικαίωσε πλήρως τις θέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Προέδρου της, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Με την απόφασή του ακύρωσε την από 5/11/2015 απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία είχε επιβάλει πρόστιμο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και απέρριψε τις αιτιάσεις της Επιτροπής, ότι δεν πληρούνταν οι όροι νομιμότητας και κανονικότητας της Διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v