Με εξάσφαιρο η ΑΕΚ προκρίθηκε κόντρα στον Λεβαδειακό

Ο Αργεντινός επιθετικός στο ντεμπούτο του με την Ένωση πέτυχε δύο γκολ σπορπίζοντας ενθουσιασμό. Μπακασέτας, Βάργκας, Κολοβέτσιος και Γαλανόπουλος τα άλλα γκολ της Ένωσης του Χιμένεθ.

Με εξάσφαιρο η ΑΕΚ προκρίθηκε κόντρα στον Λεβαδειακό

Η παρουσία του νεοαποκτηθέντα Αραούχο στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ στον επαναληπτικό με τον Λεβαδειακό έδωσε άλλο χρώμα στην αναμέτρηση, με τον Αργεντινό επιθετικό να είναι εντυπωσιακός και τους «κιτρινόμαυρους» να φτάνουν σε μια ευρεία νίκη με 6-0.

Ο Τάσος Μπακασέτας άνοιξε το σκορ στο 21’ για να κάνει ακόμα πιο απλά τα πράγματα για την ομάδα του Χιμένεθ. Λίγο αργότερα, συγκεκριμένα στο 28’, ήρθε και το πρώτο γκολ από τον Αραούχο με κεφαλιά.

Στο ίδιο τέμπο και στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ. Χωρίς να ρίξει στο ελάχιστο την απόδοσή τους και με τον Αραούχο να σκοράρει και πάλι η Ένωση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ ο Βάργκας πέτυχε ένα ακόμα τέρμα για να κάνει το 4-0 και να δείξει πως τα πράγματα έχουν για τα καλά αλλάξει. Ο Κολοβέτσιος έκανε το 5-0 ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Το κερασάκι στην τούρτα για την Ένωση έβαλε ο Γαλανόπουλος, λίγο μετά την στιγμή που πέρασε στο παιχνίδι.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον (69’ Γαλανόπουλος), Βάργκας, Μπακασέτας, Πατίτο (60’ Αϊντάρεβιτς), Αραούχο (80’ Γιαννούτσος).

Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Μοσχονάς, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Μάγκας, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί (55’ Νιασέ), Ζεζίνιο, Λάτσι (60’ Τόνι Σίλβα), Γιουσούφ, Σουμπίνιο, Βασιλείου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v