Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

O Ολυμπιακός με Σισοκό και Νικολάου προκρίθηκε στους «8»

Με σκόρερ τον νεοαποκτηθέντα Αλί Σισοκό και τον 18χρονο Δημήτρη Νικολάου οι «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν το εμπόδιο των «κιτρίνων», μετά το 1-1 του «Κλεάνθης Βικελίδης». Στο δρόμο των «ερυθρολεύκων» ο Ατρόμητος.

O Ολυμπιακός με Σισοκό και Νικολάου προκρίθηκε στους «8»

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 τον Άρη και έχοντας και το 1-1 του πρώτου αγώνα στη Θεσσαλονίκη, σφράγισε το εισιτήριο της πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θ’ αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο σε διπλούς αγώνες.

Οι Πειραιώτες ξεκλείδωσαν το ματς με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 50΄ ο Μανθάτης έβγαλε γλυκιά σέντρα για τον Ανσαριφάρντ, το σουτ του Ιρανού κόντραρε και η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Σισοκό που δεν είχε κανένα πρόβλημα από κοντινή απόσταση να πλασάρει τον Αναγνωστόπουλο.

Στο 65' ήταν η σειρά του Καρντόσο να χάσει ευκαιρία, όταν συνεργάστηκε άψογα με τον Ανσαριφάρντ, αλλά ο Παραγουανός είδε το σουτ του να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια άουτ.

Πάνω που ο Άρης πίστεψε ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά στον Ολυμπιακό, χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες με τον Μπαρκάν (79’, 82’) ήρθε το γκολ του νεαρού Νικολάου με καφαλιά και «κλείδωσε» τη νίκη και την πρόκριση.

Ολυμπιακός: Λεάλι, Παρέδες (80' Φιγκέιρας), Ρέτσος, Νικολάου, Σισοκό, Μπουχαλάκης, Μαρτίνς (77' Ρομαό), Ελιουνούσι (71' Σεμπά), Μανθάτης, Ανσαριφάρντ, Καρντόσο.

Άρης: Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Τσουμάνης, Χαριτωνίδης, Ούγκο ντε Σόουζα, Νέτο (86' Καρβούνης), Ντούνης (75' Παυλίδης), Πίτου Γκαρσία, Καπνίδης, Μακουτά (70' Ανάκογλου), Μπαργκάν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v