Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο Αλεξάνδρειο ο τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ

Παναθηναϊκός και Άρης θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 18 Φεβρουαρίου στην έδρα των «κίτρινων», μετά από το «ναι» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Η αστυνομία απέκλισε και το γήπεδο της Λάρισας, ενώ ο Άρης δεν ήθελε ΟΑΚΑ.

Στο Αλεξάνδρειο ο τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ

Σε μια κίνηση πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα προχώρησε η διοίκηση του Παναθηναϊκού, καθώς άναψε «πράσινο» στη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο! Την έδρα των «κίτρινων».

Η αστυνομία είχε μπλοκάρει και τη τελευταία ουδέτερη έδρα, στη Λάρισα και έτσι στο τραπέζι είχαν μείνει το «Νίκος Γκάλης» - ΟΑΚΑ και το Αλεξάνδρειο. Ο Άρης ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να παίξει στην έδρα του Παναθηναϊκού και έτσι προ του αδιεξόδου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενημέρωσε την ΕΟΚ ότι συμφωνεί στον ορισμό της έδρας του τελικού στη Θεσσαλονίκη. Στην έδρα του Άρη.

Μετά τη συναίνεση του Παναθηναϊκού και με τη σύμφωνη γνώμη της αστυνομίας, ο τελικός θα γίνει το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου, στις 17:00 (κι όχι Κυριακή 19/2, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί).

Προσεχώς θα αποφασιστεί και ο ακριβής αριθμός των εισιτηρίων που θα πάρουν οι δύο ομάδες. Με τη χωρητικότητα του γηπέδου να είναι λίγο πάνω από τις 5.000 και με την αναγκαιότητα για τις νεκρές ζώνες, υπολογίζεται πως δεν θα πάρουν οι δύο ομάδες περισσότερα από 1.000 εισιτήρια έκαστη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v