Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρεμιέρα με Ισλανδία στο Eurobasket

Στις 31 Αυγούστου η «πρώτη» της γαλανόλευκης, η οποία στη συνέχεια θ’ αντιμετωπίσει Γαλλία, Σλοβενία, Φινλανδία και Πολωνία. Την πρόκριση θα πάρουν οι τέσσερις πρώτοι κάθε ομίλου.

Πρεμιέρα με Ισλανδία στο Eurobasket

Θεωρητικά εύκολο έργο θα έχει η Εθνική στην πρεμιέρα της στο Eurobasket, αφού θα κληθεί ν’ αντιμετωπίσει την Ισλανδία. Η FIBA ανακοίνωσε το πρόγραμμα μέχρι την τελική φάση.

Συγκεκριμένα η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει την Ισλανδία στις 31 Αυγούστου για την πρώτη αγωνιστική. Την 1η Σεπτεμβρίου θα έχει ρεπό, όπως όλες οι ομάδες του Ομίλου. Ακολούθως, θα αντιμετωπίσει διαδοχικά την Γαλλία (2/9) και την Σλοβενία (3/9), θα έχει ρεπό στις 4 Σεπτεμβρίου και αμέσως μετά θα αντιμετωπίσει την (οικοδέσποινα) Φινλανδία (5/9) και την Πολωνία (6/9) για την τελευταία αγωνιστική του Ομίλου.

Το προσεχές Ευρωμπάσκετ υπάρχουν 4 Όμιλοι των 6 ομάδων, με τους 4 Όμιλους να διεξάγονται σε τέσσερις διαφορετικές χώρες (Φινλανδία - Α Όμιλος, Ισραήλ - Β' Ομιλος, Ρουμανία - Γ' Ομιλος, Τουρκία - Δ' Ομιλος) και την Ελλάδα να βρίσκεται στον πρώτο όμιλο.

Μετά από την πρώτη φάση ακολουθεί η φάση των 16, στην οποία προκρίνονται οι 4 πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου, με τις ομάδες του Α' Ομίλου να διασταυρώνονται με αυτές του Β' Ομίλου και αυτές του Γ' Ομίλου με αυτές του Δ' Ομίλου, για να φτάσουμε τελικά στην προημιτελική φάση και ακολούθως τα ημιτελικά της διοργάνωσης και τον Τελικό, που θα διεξαχθεί στις 17 Σεπτεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v