Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία Ολυμπιακού – Μανιάτη

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τη λύση του συμβολαίου του διεθνή μέσου, ο οποίος θα αναζητήσει σε άλλη ομάδα τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία Ολυμπιακού – Μανιάτη

Ένα από τα πρόσωπα που είχε συνδεθεί με τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια, ο Γιάννης Μανιάτης έλυσε το συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους». Μετά από αρκετές ημέρες συζητήσεων ο διεθνής μέσος δέχτηκε να «σπάσει» τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες και να αναζητήσει άλλη επαγγελματική στέγη.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Μανιάτη. Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού του εύχεται προσωπική ευτυχία, υγεία και επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων».

Ο Μανιάτης, τα τελευταία δύο χρόνια δεν είχε συμμετοχές στους αγώνες των Πειραιωτών. Είχε δοθεί δανεικός στο Βέλγιο, είχε επιστρέψει, αλλά παρέμενε παροπλισμένος και εκτός πλάνων των προπονητών. Το προηγούμενο διάστημα είχε αναζητηθεί ομάδα για να παραχωρηθεί, κάτι που δεν έγινε μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου, τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Μανιάτης είχε αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό το 2011, από τον Πανιώνιο. Με τα ερυθρόλευκα έπαιξε σε 102 παιχνίδια και είχε πετύχει 8 γκολ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v