Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Κόλλησαν» στη λάσπη ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός

Ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος ήταν και πάλι πρωταγωνιστής στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων». Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με σουτ του Κούτρη που κόντραρε στον Κόντε, ενώ οι «πράσινοι» ισοφάρισαν με τον Μπεργκ.

«Κόλλησαν» στη λάσπη ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός (1-1) στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων». Στο 14’ ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι σε χτύπημα εκτός φάσης του Καρανίκα πάνω στον Μπεργκ. Στο 31’ ο Κούτρης με μακρινό σουτ ξεγέλασε τον Βλαχοδήμο, μετά από κόντρα πάνω στον Κόντε. Οι «πράσινοι» φώναξαν για οφσάιντ, αλλά ο διαιτητής και οι βοηθοί του έδειξαν σέντρα.

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου (46’) ο Εμποκού με φάουλ σημάδεψε το δοκάρι. Στο 56’ μετά από «μελέ» στην περιοχή του Πασχαλάκη,ο Κλωναρίδης δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ, όμως η μπάλα έφτασε στον Μπεργκ που με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίκτυα, για το 1-1.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, αλλά κανείς από τους πρωταγωνιστές των φάσεων δεν ήταν εύστοχος.

ΠΑΣ (Πετράκης): Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μαμπουλού (72’ Ζαΐρο), Καρανίκας, Ακόστα, Λίλα, Γιάκος (68΄Γαρουφαλλιάς) , Κοζορώνης, Κόντε, Κούτρης (60’ Ναδάλες)

Παναθηναϊκός (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Τελάντερ (59’ Μολέδο), Κουλιμπαλί, Χουλτ, Λουντ (63’ Βλαχοδήμος), Ζέκα, Εμποκού, Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης (77’ Χατζηγιοβάννης), Μπεργκ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v