Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Περίπατος του Ολυμπιακού με Ηρακλή

Με σκόρερ τους Βιάνα, Ελιονούσι και Φορτούνη οι «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν και το εμπόδιο του «γηραιού» και τρέχουν ακάθεκτοι για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Περίπατος του Ολυμπιακού με Ηρακλή

Ο Ηρακλής των πολλών προβλημάτων δεν θα μπορούσε να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του Ολυμπιακού προς τον τίτλο. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-0, έφτασαν τους 48 βαθμούς και απέχουν δεκατρείς βαθμούς από Πανιώνιο και ΠΑΟΚ.

Πριν συμπληρωθούν δύο λεπτά στην αναμέτρηση και μετά την εκτέλεση κόρνερ του Σεμπά, ο Βιάνα με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ. Στο 42’ η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς, όταν ο Μάρτινς άνοιξε για τον Φιγκέιρας, ο οποίος έκανε «γλυκιά» σέντρα και ο Ελιουνούσι με κεφαλιά στην κίνηση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 2-0.

Στο 56’ ο Ολυμπιακός διαμόρφωσε το τελικό 3-0, όταν ο Ιντέγε έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Χουάντερσον έδιωξε με τα πόδια αλλά ο Φορτούνης πήρε το... ριμπάουντ και με ωραίο τελείωμα έγραψε το 3-0.

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Ντε λα Μπέγια, Ρομαό, Μάρτινς (60’ Ανδρούτσος), Ελιουνούσι (72’ Μανθάτης), Φορτούνης (78’ Μάριν), Σεμπά, Ιντέγε.

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Στάμου, Ρούσσος (80’ Κυνηγόπουλος), Αγγελόπουλος (61’ Πασάς), Δώνης, Τζανετόπουλος, Κούρος, Μοντέιρο, Αργυρόπουλος, Περόνε (68’ Μπαστάκος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v