Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

O Kαπράλος νέος πρόεδρος στην ΕΟΕ, μετά από διαδικασία θρίλερ

Ο Σπύρος Καπράλος αναδείχθηκε ομόφωνα (14-0) νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, αλλά η πλευρά του έτερου υποψηφίου, Ισίδωρου Κούβελου υποστηρίζει ότι οι εκλογές δεν ήταν σύννομες.

O Kαπράλος νέος πρόεδρος στην ΕΟΕ, μετά από διαδικασία θρίλερ

Με ψήφους 14-0 ο Σπύρος Καπράλος εξελέγει νέος πρόεδρος της ΕΟΕ. Ωστόσο το εκλογικό αποτέλεσμα θα περάσει και από τις δικαστικές αίθουσες, αφού η πλευρά του Ισίδωρου Κούβελου υποστηρίζει ότι η διαδικασία θα έπρεπε να ματαιωθεί, αφού ο ίδιος εισήχθη στο Ωνάσειο με πόνους στο στήθος.

Ο Λάμπης Νικολάου, που είχε οριστεί από την ΔΟΕ προεδρεύων της επιτροπής, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αναβάλλει τις εκλογές, όμως η πλευρά Καπράλου συγκάλεσε την ολομέλεια και με πλειοψηφία εξέλεξαν νέο προεδρεύοντα τον κ. Κανελλάκη, που ξεκίνησε τη διαδικασία.

Η πλευρά του Ισίδωρου Κούβελου έχει κάνει σαφές ότι δεν αναγνωρίζει τη διαδικασία, ενώ κατά την αποχώρησή του ο Λάμπης Νικολάου τόνισε ότι έχει ενημερώσει τη ΔΟΕ ότι δεν θα γίνουν εκλογές.

Εκλογές, όμως, έγιναν και έβγαλαν αποτέλεσμα 14-0 υπέρ του Σπύρου Καπράλου.

Πρώτος αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Παύλος Κανελάκης, πρόεδρος της ομοσπονδίας της σκοποβολής με 14-0 ψήφους. Β' αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Θανάσης Κατσόρας (χιονοδρομία), γενικός γραμματέας ο Μανώλης Κολιμπάδης (πινγκ πονγκ) και ταμίας ο Αντώνης Νικολόπουλος (κανόε καγιάκ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v