Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωπαϊκά όνειρα από τον Πλατανιά, πέρασε με 2-1 τη Λιβαδειά

Σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από τον 5ο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό είναι πλέον οι Χανιώτες που εάν συνεχίσουν έτσι μπορούν να μπουν σφήνα για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Ευρωπαϊκά όνειρα από τον Πλατανιά, πέρασε με 2-1 τη Λιβαδειά

Ο Πλατανιάς νίκησε με 2-1 τον Λεβαδειακό, επαναλαμβάνοντας την περσινή του επιτυχία (0-3). Έτσι έφτασε τους 28 βαθμούς και σχεδόν εξασφάλισε τον πρωταρχικό του στόχο. Την παραμονή. Ωστόσο πλέον μπορεί να ονειρεύεται ακόμη και Ευρώπη, αφού είναι σε απόσταση 4 βαθμών από τον Παναθηναϊκό.

Μόλις στο 2’ ο Μενδρινός εκτέλεσε από πολύ πλάγια φάουλ, η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα και μπέρδεψε τον Ναμάσκο ανοίγοντας το σκορ. Στο 23’ ο Βάντερσον εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Σίγκνεβιτς μπήκε στην πορεία της μπάλας στο ύψος του δευτέρου δοκαριού και με γυριστή κεφαλιά, άφησε… άγαλμα τον Ναμάσκο, γράφοντας το 2-0.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον Πλατανιά. Ο Στάθης πήγε με τα δύο πόδια στον Γιουσούφ και ο Παπαδόπουλος του έδειξε την δεύτερη κίτρινη και συνεπώς κόκκινη κάρτα. Ο Λεβαδειακός εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1. Ο Γιακουμάκης τσίμπησε τη μπάλα από τον Στανισάβλιεβιτς, ο οποίος τον ανέτρεψε, με τον διαιτητή να καταλογίζει σωστά το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τόνι Σίλβα που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ωστόσο το σκορ παρέμεινε στο 1-2 με την ομάδα του Γιώργου Παράσχου να πανηγυρίζει μια σημαντική νίκη.

Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Βούρος, Ουόν, Νιασέ, Μεντί (72’ Σουμπίνιο), Κουλιμπαλί, Καραχάλιος, Λάτσι (49’ Γιουσούφ), Σίλβα, Γιακουμάκης, Μάντζιος (56’ Καραμπουέ).

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Πριντέτα, Μπανανά, Βάντερσον, Κάργας, Μενδρινός, Στανισάβλιεβιτς (88’ Μαραγκός), Μανούσος (53’ Αποστολόπουλος), Σίγκνεβιτς, Γιακουμάκης (72’ Γιορέντε).

H βαθμολογία
1.Ολυμπιακός 48
2.Πανιώνιος 35
3.ΠΑΟΚ 35
4.Ξάνθη 32
5.Παναθηναϊκός 32
6.ΑΕΚ 29
7.Πλατανιάς 28
8.ΠΑΣ Γιάννινα 27
9.Ατρόμητος 23
10.Παναιτωλικός 22
11.Αστέρας Τρίπολης 20
12.Κέρκυρα 19
13.Λάρισα 17
14.Λεβαδειακός 14
15.Βέροια 13
16.Ηρακλής 13
* Από τον ΠΑΟΚ έχουν αφαιρεθεί τρεις βαθμοί

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v