Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Πακέτο» 50 εκατ. δίνει η Ίντερ για Μανωλά

Οι «νερατζούροι» έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον Έλληνα αμυντικό, ενώ κινούνται και για την επιστροφή του Κόντε στην Ιταλία, παρά την πορεία Πρωταθλητισμού με την Τσέλσι.

«Πακέτο» 50 εκατ. δίνει η Ίντερ για Μανωλά

Η διοίκηση της Ίντερ θέλει να επαναφέρει την ομάδα στη κορυφή και έτσι στα πλάνα της έχει δύο πολύ σημαντικές κινήσεις. Η πρώτη έχει να κάνει με τον πάγκο της και η δεύτερη με την άμυνά της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Tuttosport", οι Μιλανέζοι ετοιμάζουν πρόταση ύψους 60 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων στον Αντόνιο Κόντε, ενώ του δίνουν και μπάτζετ 400 εκατ. ευρώ, ώστε να πάρει τους παίκτες που επιθυμεί!

Φυσικά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να αποφασίσει να αφήσει τη λαμπερή Πρέμιερ Σιπ και τα εκατομμύρια του Ρόμαν Αμπράμοβιτς στη Τσέλσι.

Όμως εκτός από τον πρώην τεχνικό της Γιουβέντους, οι νερατζούροι» θέλουν και τον Κώστα Μανωλά. Μάλιστα λέγεται ότι η πρόταση στην Ρόμα θα φτάσει τα 50 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον, γίνεται αναφορά και σε τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα έρθουν πακέτο με τον Κόντε και Μανωλά. Τους Μάρκο Βεράτι, Φεντερίκο Μπερναρντέσκι και Ρικάρντο Ροντρίγκες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v