Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

O Ράκιτιτς αποκάλυψε το επιτραπέζιο που παίζει η Μπαρτσελόνα

Ο Κροάτης άσος των Καταλανών δήλωσε ότο το αγαπημένο παιχνίδι του Μέσι και της παρέας του είναι το Λούντο! Ένα είδος γκρινιάρη. Επίσης περιέγραψε τα γενέθλια του Σουάρες.

O Ράκιτιτς αποκάλυψε το επιτραπέζιο που παίζει η Μπαρτσελόνα

Η ζωή των ποδοσφαιριστών στο μυαλό των... κοινών θνητών είναι γεμάτη σπατάλες, ωραίες γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα. Ωστόσο η αλήθεια σε αρκετές περιπτώσεις απέχει παρασάγγας.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα Ιβάν Ράκιτιτς μίλησε στην κροατική εφημερίδα "Novi List" για την καθημερινότητα των «μπλαουγκράνα», λέγοντας: "Όταν ταξιδεύουμε, πάντα παίζουμε λούντο (σ.σ. επιτραπέζιο που θυμίζει τον "Γκρινιάρη") και αστειευόμαστε μεταξύ μας. Οι Πέπε Κόστα, Μέσι, Σουάρες και Μάστσεράνο είναι η μία ομάδα, ο Ινιέστα, ο Μπουσκέτς, ο Τζόρντι Άλμπα κι εγώ είμαστε η άλλη. Πρόσφατα, ταξιδέψαμε στο Κατάρ και ξοδέψαμε 6 ώρες, παίζοντας το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ξέρω πως ο κόσμος νομίζει πως η ζωή ενός ποδοσφαιριστή είναι γεμάτη πάρτι και διασκέδαση. Όμως, πρόσφατα ο Λουίς Σουάρες με κάλεσε στα γενέθλιά του και ήταν ακριβώς το ίδιο σαν να με καλούσε ο καθένας. Του αγοράσαμε δώρα, καθίσαμε, δειπνήσαμε και περάσαμε όμορφα. Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα, συμπεριλαμβανομένων των Μέσι, Σουάρες που είναι οικογενειάρχες, αποφεύγουν τα πάρτι", ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v