Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το μήνυμα Μαρινάκη για την τραγωδία της Θύρας 7

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» μίλησε για ημέρα μνήμης για την οικογένεια του Ολυμπιακού και τόνισε ότι στη μνήμη των αθώων θυμάτων, γίνεται προσπάθεια να γίνουν ασφαλέστερα όλα τα γήπεδα της χώρας.

Το μήνυμα Μαρινάκη για την τραγωδία της Θύρας 7
Στις 8 Φεβρουαρίου του 1981 το ελληνικό ποδόσφαιρο έζησε τη μεγαλύτερη τραγωδία, με τον θάνατο 21 φιλάθλων, μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Κάποιος «ξέχασε» ν’ ανοίξει τη θύρα εξόδου, οι οπαδοί πάνω στον ενθουσιασμό τους για την ευρεία νίκη του Ολυμπιακού (6-0) άρχισαν να σπρώχνουν ο ένας τον άλλον και το κακό δεν άργησε να γίνει, με αποτέλεσμα να ποδοπατηθούν δεκάδες και ο επίλογος να γράψει τον αριθμό 21 στη λίστα των νεκρών.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, τιμώντας τη θλιβερή επέτειο τόνισε: «Η 8η Φεβρουαρίου είναι ημέρα μνήμης για όλη την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Η θυσία της Θύρας 7 δεν θα ξεχαστεί ποτέ, από κανέναν μας. Στη μνήμη των φιλάθλων που χάθηκαν, τόσο πρόωρα, θα δίνουμε καθημερινά αγώνα, για να γίνεται ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας μεγαλύτερος και τα γήπεδα στη χώρα μας ασφαλέστερα, ώστε να μη βιώσουμε ξανά αντίστοιχη τραγωδία».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v