Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αποθεώθηκε ο Σαμαράς στην ισπανική Σαραγόσα

Ο διεθνής επιθετικός θα επιχειρήσει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας. Η συμφωνία είναι μέχρι το καλοκαίρι, με τον Έλληνα άσο ν’ αναζητεί την επανεκκίνηση στην καριέρα του.

Αποθεώθηκε ο Σαμαράς στην ισπανική Σαραγόσα

Η Σαραγόσα είναι ο νέος σταθμός στην ποδοσφαιρική καριέρα του Γιώργου Σαμαρά, με την ισπανική ομάδα να παρουσιάζει τον Έλληνα επιθετικό στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου "Λα Ρομαρέδα". Ο «Σαμ» αποθεώθηκε από τους φιλάθλους που βρέθηκαν εκεί, για να δουν από κοντά το νέο απόκτημα.

Στόχος του 31χρονου είναι να βάλει και πάλι την καριέρα του σε μονοπάτια επιτυχίας, να θυμίσει τον παλιό καλό του εαυτό και να βοηθήσει τη Σαραγόσα να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία. Η συμφωνία ισχύει ως το καλοκαίρι ανάμεσα στις δύο πλευρές και ο Σαμαράς θα φοράει τη φανέλα με το Νο 5 στην πλάτη.

O Γιώργος Σαμαράς έκανε σπουδαία καριέρα με τη φανέλα της Σέλτικ (245 συμμετοχές - 71 γκολ), αλλά από το καλοκαίρι του 2014 που ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με τους «καθολικούς», προσπαθεί να βρει τη γη της επαγγελίας: Γουέστ Μπρομ (Αγγλία), Αλ Χιλάλ (Σαουδική Αραβία), Ράγιο (ΗΠΑ) και τώρα Σαραγόσα (Ισπανία).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v