Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Nαδάλ: Θα μου άρεσε να γίνω πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο κορυφαίος Ισπανός τενίστας επέστρεψε από την Αυστραλία και μεταξύ σοβαρού και αστείου απάντησε στην προοπτική ν’ ανέβει στον προεδρικό θώκο της βασίλισσας λόγω της δημοφιλίας του.

Nαδάλ: Θα μου άρεσε να γίνω πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ράφα Ναδάλ είναι φανατικός οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό είναι κάτι που δεν το έχει κρύψει, αφού σε κάθε ευκαιρία βρίσκεται στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για να παρακολουθήσει την αγαπημένη ομάδα του.

Ο No 6 στο κόσμο, με 14 κατακτήσεις σε μεγάλα τουρνουά, ρωτήθηκε εάν σκοπεύει κάποια στιγμή να ασχοληθεί με τους «μερένχες» και η απάντησή του άφησε ανοιχτό... παραθυράκι: «Δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον. Όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι είμαι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και η Ρεάλ είναι η ομάδα μου. Το να μιλήσω τώρα γι' αυτό θέμα είμαι, μάλλον, ουτοπία, αλλά εφόσον με ρωτάτε, σίγουρα θα μου άρεσε να γίνω πρόεδρος του συλλόγου. Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, η ομάδα τα πηγαίνει περίφημα, έχουμε έναν σπουδαίο πρόεδρο και δεν νομίζω ότι με χρειάζεται τώρα» είπε, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ο Ναδάλ, ο οποίος μετά την επιστροφή του από το Australian Open βρέθηκε στην Κορούνια για να λάβει μέρος σε εκδήλωση χορηγού του.

«Πέρασε ένας μήνας στον οποίο ευχαριστήθηκα να παίζω τένις και έκανα ένα βήμα μπροστά. Είμαι πολύ καλά και πιστεύω ότι μπορεί να είναι μια σπουδαία χρονιά» συμπλήρωσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v