Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ολυμπιακό και Ατρόμητο

Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν ευκαιρίες, είχαν δοκάρι με τον Καρντόσο, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν και έτσι οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στο Περιστέρι. Έχασε σπουδαία ευκαιρία ο Ατρόμητος να φύγει με το "διπλό".

Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ολυμπιακό και Ατρόμητο

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του στο πρώτο ματς με τον Ατρόμητο για τα προημιτελικά και έτσι παραχώρησε «λευκή ισοπαλία» και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς στο Περιστέρι.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήταν στο 24' όταν ο Μανθάτης ξέφυγε από τον Κατράνη, ο Ανδρούτσος γύρισε την μπάλα και από τις κόντρες ο Καρντόσο βρήκε την μπάλα με το γόνατο, αλλά ο Γκορμπούνοφ με την παρέμβασή του την έστειλε στο δεξί δοκάρι.

Στο 35' και πάλι ο Γκορμπούνοφ νίκησε τον Ανσαριφάρντ από θέση τετ-α-τετ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μανθάτη να στείλει την μπάλα άουτ, αχρηστεύοντας την ασίστ του Καρντόσο με το κεφάλι.

Στο β' ημίχρονο οι παίκτες του Σα Πίντο παρουσιάστηκαν πιο... διαβασμένοι, δεν επηρεάστηκαν από τον γρήγορο ρυθμό που ήθελαν να επιβάλλουν οι γηπεδούχοι και κατάφεραν να κρατήσουν τους «ερυθρολεύκους» μακριά από την περιοχή τους. Άλλωστε τη μεγάλη ευκαιρία του β’ ημιχρόνου την έχασε ο Ατρόμητος στο 83’, όταν μετά από λάθος του Νικολάου, ο Κιβρακίδης γύρισε στον ολομόναχο Λε Ταλέκ που λίγο έξω από τη μικρή περιοχή σούταρε άουτ!

Ολυμπιακός: Λεάλι, Φιγκέιρας, Βιάνα, Νικολάου, Σισοκό, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Μανθάτης (61' Σεμπά), Μαρτίνς (66' Φορτούνης), Ανσαριφάρντ, Καρντόσο (80' Ιντέγε).

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης (80' Παντελιάδης),Μπάγκα, Ούμπιντες – Πλατέλλας, Τόνσο (85' Νάτσος), Λημνιός (69' Κυριακίδης), Λε Ταλέκ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v