Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μια ζακέτα γνωστού οίκου μόδας το δώρο του Νεϊμαρ

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ την Κυριακή έκλεισε τα 25 και το γιόρτασε με τους συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα σε κλαμπ της Βαρκελώνης. Στη γιορτή έδωσε το παρών και η «καλή» του από τη Βραζιλία που του πρόσφερε ένα δώρο αξίας 1.300 ευρώ.

Μια ζακέτα γνωστού οίκου μόδας το δώρο του Νεϊμαρ

Ο Βραζιλιάνος Νεϊμάρ έγινε 25 χρονών και γιόρτασε τα γενέθλιά του με τους συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα. Το club στην οδό Αριμπάου της Βαρκελώνης θύμιζε... Καμπ Νου, αφού το παρών έδωσαν Μέσι, Ζεράρ Πικέ, Σαμουέλ Ουμτιτί, Ίβαν Ράκιτιτς, Αντρές Ινιέστα, Αλέις Βιδάλ, Σέρχιο Μπουσκέτς και Λούκας Ντιν.

Στο πάρτι του Βραζιλιάνου καλεσμένος ήταν κι ένας συμπατριώτης του αλλά αντίπαλος στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ο Λέο Μπαπτιστάο της Εσπανιόλ αποδέχθηκε την πρόσκληση και πέρασε την πύλη του club της οδού Αριμπάου. Το ίδιο συνέβη και με την Αντρέσα Άλβες, Βραζιλιάνα επιθετικό της γυναικείας ομάδας της Μπαρτσελόνα.

Η νέα σύντροφος του Νεϊμάρ, Μπρούνα Μαρκεζίνε, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πάρτι. Μάλιστα, ταξίδεψε από τη Βραζιλία για το σκοπό αυτό. Τι δώρο έκανε στον Βραζιλιάνο σταρ της Μπαρτσελόνα; Σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ, μια ζακέτα Yves Saint Laurent με το μήνυμα "Love", κόστους 1.300 ευρώ.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v