Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προβάδισμα πρόκρισης για την ΑΕΚ με τον Πλατανιά

Σ’ ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τα πολλά φάουλ (43), Πλατανιάς και ΑΕΚ έμειναν ισόπαλοι χωρίς γκολ και θα λύσουν τις διαφορές τους στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Προβάδισμα πρόκρισης για την ΑΕΚ με τον Πλατανιά

Πλατανιάς και ΑΕΚ «κόλλησαν» στο... μηδέν στην πρώτη αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και έτσι η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς στην έδρα της Ένωσης. Οι δυο ομάδες δημιούργησαν λιγοστές φάσεις, καθώς αναλώθηκαν στην αμυντική τακτική και είναι ενδεικτικό ότι έγιναν 43 φάουλ!

Μετά από ένα φλύαρο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ. Στο 49’ η ΑΕΚ έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Μάνταλο, ο οποίος έκανε το δεξί σουτ και τον Κοκκαλά να διώχνει δύσκολα με τα πόδια. Στο 55’ ο Πλατανιάς άγγιξε το γκολ, όταν μπήκε από τα αριστερά ο Μανούσος, την «έσπασε» στο πέναλτι σουτ του Γιορέντε με τον Ανέστη να βγάζει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Η επόμενη αξιόλογη στιγμή για την ΑΕΚ ήρθε στο 72’ όταν ο Αραούχο κέρδισε στα ίσια σε προσωπική μονομαχία τον Πριντέτα, έκανε το διαγώνιο σουτ με τον Κοκκαλά να διώχνει δύσκολα με το δεξί του πόδι. Ένα λεπτό μετά ο Γιακουμάκης με δυνατό σουτ με το αριστερό απείλησε τον Ανέστη, ο οποίος όμως έβγαλε στην κλειστή του γωνία.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κοκκαλάς, Σκαρντοβέλι, Μπανανά, Κάργας, Αποστολόπουλος (88’ Στανιστάβλιεβιτς), Μαραγκός, Πριντέτα, Γιορέντε (80’ Μενδρινός), Μανούσος (67’ Γιακουμάκης), Μουνάφο, Σίγκνεβιτς

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Γιοχανσον, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Μάνταλος (85’ Γαλανόπουλος), Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Μπακασέτας (64’ Πέκχαρτ), Αραούχο (90’ Μεληκιώτης)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v