Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ και στο Κύπελλο

Ο «δικέφαλος του βορρά» συνέχισε το εντυπωσιακό του σερί, 13 νίκες σε 14 παιχνίδια και είναι το απόλυτο φαβορί για τη ρεβάνς στη Τούμπα. Η ομάδα του Ίβιτς παρ’ ότι έπαιζε με 10 παίκτες για 20 λεπτά νίκησε την ακριτική ομάδα.

Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ και στο Κύπελλο

Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα εντυπωσιακό πέρασμα από την Ξάνθη, επικράτησε της τοπικής ομάδας με 2-1 και πήρε σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Η υπεροχή του ΠΑΟΚ καρποφόρησε στο 20’, όταν και ο Πέδρο Ενρίκε βρήκε τον Μπίσεσβαρ, αυτός έκανε το γύρισμα και ο Μυστακίδης με εξαιρετικό τελείωμα, νίκησε τον Ζίφκοβιτς για το 0-1.

Με την έναρξη της επανάληψης, η Ξάνθη έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Δράστης ο Λάζιτς, που με δυνατό σουτ, μετά από μπαλιά του Πιτσέλι, έκανε το 1-1. Στο 59’ ο Ίβιτς έριξε στο παιχνίδι τον Πρίγιοβιτς, στη θέση του Κουλούρη και αυτός φρόντισε να τον δικαιώσει μετά από τέσσερα λεπτά, με εξαιρετικό κατέβασμα και ακόμα πιο ιδανικό τελείωμα, πετυχαίνοντας το -2.

Στο 70’ η ομάδα της Θεσσαλονίκης έμεινε με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Πέδρο Ενρίκε, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για δυνατό μαρκάρισμα με τα δύο πόδια στον Καμαρά. Πάντως το σκορ δεν άλλαξε παρά τις μεγάλες ευκαιρίες των γηπεδούχων με τον Σιλά (76’) και των φιλοξενούμενων με τον Πρίγιοβιτς (88’).

Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζίφκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης (82’ Σολτάνι), Γιουνές, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Λάζιτς (87’ Μεχία), Πιτσέλι, Σαλίμο, Καμαρά (72’ Τριάδης).

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Μαλεζάς, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάνιας (31’ Κάτσε), Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ (73’ Κιτσίου), Μυστακίδης, Ενρίκε, Κουλούρης (59’ Πρίγιοβιτς).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v